Szkeptikusok, mi áll az állatcsonkítás jelenség mögött, konkrétan mi számotokra a magyarázata ennek?
Röviden ha valaki nem tudná mi ez:
Az 1940-es években kezdődő jelenségről van szó.
A mai napig ugyanazzal a "technológiával" zajlik a dolog, precíz, valamilyen lézerszerű eszközzel történő csonkítása jellemzően haszonállatoknak, vér sosincs sem a környéken sem a testekben nem marad egy csepp sem.
A "tettes" kiléte mai napig nem tudható pedig Amerikában volt olyan terület ahol a gazdák összefogtak és a kormányzati szintre jutottak a követelésükkel, hogy derítsék ki ki az elkövető országszerte a 40-es évektől a napjainkig. Eredmény nincs.
Te nagyon frusztrált vagy haver xD
Most, h megnyerted ezt a csatát, elárulnád mi lett volna a nyertes válasz? Komolyan érdekel, h mit kellett volna írni szted? :D
A kérdezőnek igaza van, és nagyon jó kérdést tett fel. Szkeptikusoktól kár ilyen dolgokat kérdezni, ezt én már régen megtapasztaltam itt ezen az oldalon, reménytelen próbálkozás őket ilyen dolgokról meggyőzni. Még arra sem képesek, hogy legalább semleges álláspontra helyezkedjenek. Bár a kérdés hozzájuk szól, de mivel ahogyan említettem, tőlük reménytelen dolog ilyesmiket kérdezni, emiatt én válaszolok rá.
Ez a jelenség már évtizedekkel ezelőtt elindult, ilyen témájú könyvekben is ki van fejtve, meg ufós videókban is szó van róla. Nyilvánvaló, hogy sima, tehát közönséges emberi eszközökkel nem lehet
ilyen precíz vágásokat véghezvinni. Ezt ki is mutatták precíziós vizsgálatokkal, mikroszkóppal. Ez alapján megállapították, hogy elképesztő pontosságú, valamilyen lézeres vagy ha nem, akkor ismeretlen eszközzel csonkították meg az állatokat.
Minden valószínűség szerint, ezekből a rendkívül eseményekből kiindulva, egyes földönkívüliek nemcsak emberekkel kísérleteznek, hanem állatokkal is. Viszont mivel a háttérhatalommal kapcsolatban vannak egyes földönkívüli fajok, én nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy együtt csinálják ezt genetikai kísérletezés céljából. A háttérhatalomnak valószínűleg a rendelkezésére állnak ilyen technológiák. Tehát abban a kérdésben nem vagyok biztos, hogy csak földönkívüliek csinálják ezt, vagy együtt a háttérhatalommal, esetleg csak az utóbbiak. Mind a három eshetőség előfordulhat véleményem szerint.
rendelkezesére állnak a földönkívüliek technológiái
A készülék akadozást arra értettem, hogy néha nehézkes volt a hozzászólás mezőt görgetni, ami a beírást nehezítette. Angolul nem tudok olyan szinten, hogy ezeket elolvassam, de feltételezem, hogy ezek mind azt tartalmazzák, arról szólnak, hogy ez az egész meg sem történt. Nyilvánvalóan a hatalomnak nem áll érdekében a saját sötét tetteit bevallani.
Egyértelműen látható, még egyszer hangsúlyozom, hogy rendkívüli eszközökkel történtek a csonkítások. Minden más magyarázat hazugság. A kérdés csak az, hogy a három általam fentebb felsorolt variációból melyik az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!