Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikusok, mi áll az...

Szkeptikusok, mi áll az állatcsonkítás jelenség mögött, konkrétan mi számotokra a magyarázata ennek?

Figyelt kérdés

Röviden ha valaki nem tudná mi ez:

Az 1940-es években kezdődő jelenségről van szó.

A mai napig ugyanazzal a "technológiával" zajlik a dolog, precíz, valamilyen lézerszerű eszközzel történő csonkítása jellemzően haszonállatoknak, vér sosincs sem a környéken sem a testekben nem marad egy csepp sem.

A "tettes" kiléte mai napig nem tudható pedig Amerikában volt olyan terület ahol a gazdák összefogtak és a kormányzati szintre jutottak a követelésükkel, hogy derítsék ki ki az elkövető országszerte a 40-es évektől a napjainkig. Eredmény nincs.

jan. 20. 07:40
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
72%
jan. 20. 15:22
 12/45 A kérdező kommentje:

Á ilyen szánalmas dologra tényleg nem számítottam. :D

Hogy tényleg ezzel a kínos kifogással óvjátok a kis egótokat ha nincs a tarsolyban semmi, ezt csak viccnek írtam de úgy látszik tényleg ez a szintetek. Tisztelet az első válaszadónak, legalább nem azzal takarózik, hogy a jelenség nem is létezik még ha hülyeséget válaszolt is, legalább annyi jelleme van, hogy nem a tagadásba menekül.

jan. 20. 16:42
 13/45 anonim ***** válasza:
59%
Első vagyok, nem mondtam hülyeséget, ez a leghihetőbb mainstream álláspont, szkeptikus szemmel is. A másik mainstream magyarázat miszerint a vadállatok precízen kieszik a szemeket, a méhet, a szarvakat is ugyanezzel a lézervágással leharapják, kiszívják a vért mind egy cseppig sérülés okozása nélkül valahogy, ezek elvetem. Az összes többi magyarázat pedig spirituális hülyeség.
jan. 20. 17:04
 14/45 anonim ***** válasza:
10%
xddddd mivan kerdezo
jan. 20. 17:10
 15/45 anonim ***** válasza:
30%

" ha nincs a tarsolyban semmi"

. Tévedsz, a tarsoly televan: nem linkeltél megbízható forrást, mert bármelyik megbízható forrás korrekt magyarázatot adott volna a jelenségre, lényegében megválaszolva a kérdésedet.

Habár lézer technológiáról sehol nem olvashatnál. Azt Te találtad ki hozzá, tehát az állításodat jogosan kifogásoljuk.

Senki nem tagadta, hogy ilyen jelenség létezik, csak felhívtuk a figyeltek a szánalmas, idővel mindig személyeskedésbe torkolló módszeredre, amit most ezzel a válaszoddal is folytatsz.

jan. 20. 17:32
 16/45 Szervizmérnök úr ***** válasza:
34%

Valaki szerint az normális észjárás, hogy semmi hihető forrást nem mutat fel, csak beírja egy kérdésbe, hogy ez van, mert ő ezt mondja.

Ezzel szemben mások logikus forrásokkal és magyarázatokkal szolgálnak.

Erre a kérdezőnek jogosultsága van ezen az oldalon sértegetni a válaszolókat.

-----

Ezzel szemben voltak itt ugyebár olyan szellemes történetek, ami nyilvánvaló kamu, sőt szerintem külföldi forrásból származó átiratok.

Ahányszor leírtam válaszba, hogy ez kamu, nem igaz, vagy végül már bármilyen udvariasan fogalmaztam a véleményem, az rögtön, vagy 1 napon belül törlésre került.

Most komolyan, milyen világ ez?

Normális munka ez?

Valaki nem írhatja le a normális véleményét, egy normális válaszba.

Valakiknek mindent szabad?

Nagyon sérült itt valami...

jan. 20. 19:52
 17/45 anonim ***** válasza:
18%
Hagyjatok ra, ilyen unalmas elete van hogy nem tortenik benne semmi, igy feltesz egy provokativ kerdest hogy az ember vele foglalkozzon. Semmi egyeb nincs emogott
jan. 20. 19:58
 18/45 anonim ***** válasza:

A genetikailag módosult kreatúrákat miért sodorja a partra a víz, ahogy az az a hírekben néha megszokott jelenni?

Még mindig azt mondom: keresd az embert!

jan. 20. 21:12
 19/45 anonim ***** válasza:
66%

Tehát kiírtál egy kamu kérdést és amikor a normális emberek komolyan próbálják venni és valamiféle bizonyítékot kérnek a nyilvánvalóan nagy baromságra, amit állítasz, akkor mi vagyunk a szánalmasak. Na ezt nevezem én kitekert gondolkodásnak. XD

jan. 20. 21:33
 20/45 anonim ***** válasza:
71%
hiaba pontoztok le akkor is igy van. Az mutatna fel valamit amikor ellenervek meg nincsenek, se rendes bizonyitek. Ez olyan mint a torpes meg oriasos kerdese meg nyaron, hogy na ott van leteznek!!!!4444 aztan nezzel mar korbe, hogy genetika, egyeb rendellenesseg miatt 70 cm-től lehet valaki akar 270 is😏
jan. 20. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!