Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFÓk (united flying obijetu...

Az UFÓk (united flying obijetums) mien régen látogathattják az emberiséget? Régi fesményeken is lehet látni. De a teoretikusok szerint már az ősidők óta (HISTORY canel). Lehet ebben hinni, csak HISTORY canel, valami alapja van.

Figyelt kérdés

jan. 18. 16:15
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
42%

Hát szerintem már nem ijesztő a gondolat hogy van rajtunk kívül más intelligens civilizáció,

Bár nehéz elképzelni hogy hogyan nézhet ki egy másik intelligens civi.

És nem csak jártak itt, hanem talán még ők is hoztak ide minket:)

Amúgy ez egy troll kérdés

jan. 22. 23:38
 32/42 Szervizmérnök úr ***** válasza:
13%

30:

Igen, csak a szokásos: ha vannak is, bizonyára nagyon messze vannak és ha fejlettebbek is tőlünk, de a fizikát még ők sem képesek felülírni.

Térugrás, teleportálás, lélekvándorlás nagyon jó poén a filmekben, de a valóságban még a szuper fejlett idegenek sem tudnak ilyeneket.

Persze, lehet hajtogatni a szokásos szövegeket, miszerint régen mi sem hittük volna, mire leszünk képesek manapság.

Ez is ilyen jó önáltató duma (gyakorlatilag vallásos vakhit, az pedig elég komolytalan dolog), miközben mindennek van fizikai határa.

Sőt, a fizika alapjait már Tesla, Einstein idején lerakták, azaz nagyjából 100 éve nem igazán haladunk előrébb, szinte csak részletkérdésekben, vagy épp lelkesen bizonyítva a gyakorlatban, hogy Einsteinnek tényleg igaza volt elméletben.

Az általunk látott technikai fejlődés lényegében csak átviszi a gyakorlatba, amiket már régen felfedeztek elméletben.

Ebből már nehéz lesz szépíteni, azaz valami forradalmi újat felfedezni.

Hogy az emberek már több ezer éve rajzolgattak esetleg idegen lényeket a barlang falára, az nem jelenti, hogy láttak is olyat. Legfeljebb csak fantáziáltak róla ők is. Ez vonatkozik a többi misztikus alkotásra is.

Nem több, mint amikor mi is rajzoltunk gyerekként pálcikaembereket.

A pálcikaemberek sem idegenek.

jan. 22. 23:45
 33/42 anonim ***** válasza:
38%

"ha vannak is, bizonyára nagyon messze vannak és ha fejlettebbek is tőlünk, de a fizikát még ők sem képesek felülírni."

Hát én is ezt mondtam. Hogy baromi kevés az esély rá, hogy itt jártak.

jan. 23. 08:38
 34/42 anonim ***** válasza:
38%

Nem vagyok, fogalmam sincs semmiről, én is csak elmélkedem, ahogy te is, és mindenki más is.

jan. 23. 08:39
 35/42 anonim ***** válasza:
59%

"én is csak elmélkedem, ahogy te is,"

Azért az utóbbiban ne legyél annyira biztos. xD

jan. 23. 09:22
 36/42 anonim ***** válasza:
38%
Bután is lehet elmélkedni butaságokon :D
jan. 23. 09:32
 37/42 A kérdező kommentje:

Már vagy e éve csakezel foglalkozóm kiolvata ma nettet.

Buta aki mongya am!

jan. 23. 09:48
 38/42 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként vagy nagyon buta a kérdező, vagy nagyon ügyes troll. Nem tudom eldönteni
jan. 23. 10:25
 39/42 anonim ***** válasza:
59%
Erre már csak egy XD-t tudok válaszolni.
jan. 23. 10:38
 40/42 anonim ***** válasza:
39 ügyes troll semmiképp
jan. 23. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!