Az UFÓk (united flying obijetums) mien régen látogathattják az emberiséget? Régi fesményeken is lehet látni. De a teoretikusok szerint már az ősidők óta (HISTORY canel). Lehet ebben hinni, csak HISTORY canel, valami alapja van.
Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 16:15
11/42 anonim válasza:
"Ien" = ilyen! Te írástudatlan! xD
12/42 A kérdező kommentje:
Öcsém ez nea Vágó István miliomos műsora :D!
2024. jan. 19. 12:57
13/42 A kérdező kommentje:
Bisztos eg bomer lehecc X:D
2024. jan. 19. 12:58
14/42 anonim válasza:
Attól, hogy valakit irritál az írástudatlanság, az már alapból boomer? Engem is rohadtul zavar, hogy kb. egy szót se tudsz leírni helyesen, mégis a fejlett földönkívüli civilizációkról szeretnél beszélgetni. Valahogy nem áll össze a kép, pedig nem vagyok boomer. Még.
15/42 anonim válasza:
Borzalmas ahogy írsz.Betűket hagysz ki ember.
16/42 A kérdező kommentje:
Szerinted az Ufók. még irrnak?
2024. jan. 19. 14:11
17/42 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy az ilyen emberek hogy mentek át nyelvtanból. Pedig a kérdés az nagyon jó, amit kiírt.
18/42 anonim válasza:
Azt azért remélem, a kérdező nem a saját maga által írt szerelmes levelek küldözgetésével próbál majd meg, párt szerezni magának. xD
19/42 anonim válasza:
#18: Ismerve a mai csajfelhozatalt szerintem teljesen esélyes a srác!
20/42 anonim válasza:
#12: Az Álljunk meg egy szóra c. műsorra gondoltál szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!