Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFÓk (united flying obijetu...

Az UFÓk (united flying obijetums) mien régen látogathattják az emberiséget? Régi fesményeken is lehet látni. De a teoretikusok szerint már az ősidők óta (HISTORY canel). Lehet ebben hinni, csak HISTORY canel, valami alapja van.

Figyelt kérdés

jan. 18. 16:15
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
86%
Ne haragudj, de nincs véletlenül diszgráfiád?
jan. 19. 19:37
 22/42 anonim ***** válasza:
79%

Hogy mien régen?

2-3 ezer évvel ezelőtt elég gyakori volt, Jézus idejében.

jan. 20. 00:53
 23/42 A kérdező kommentje:
De csá kotoszkottok. A témárrol lécci!!
jan. 20. 05:00
 24/42 Szervizmérnök úr ***** válasza:
29%

13. "Bisztos eg bomer lehecc X:D"

Azt hittem, hogy szeretnéd kikérni okosabb emberek véleményét, akik láttak még könyveket is belülről (múltszázadi boomer).

Nekem már akkor is azt magyarázták a Kádár TV-ben, zavaros nézésű félbolondok, hogy jönnek az UFO-k biztos. Nem hiszek már egyiknek sem.

Egely főhülye György is leszerepelt már azóta.

jan. 20. 16:42
 25/42 anonim ***** válasza:
31%
UFO=USA mese.
jan. 20. 16:44
 26/42 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon régóta látogatják a Földet, az ősidők óta.
jan. 22. 14:25
 27/42 anonim ***** válasza:
56%

"Nagyon régóta látogatják a Földet, az ősidők óta."

Álmodban.

jan. 22. 15:22
 28/42 anonim ***** válasza:
24%

Ugyan már ha a földönkívüliek idejárnának pontosan ez történne:

https://www.youtube.com/watch?v=enisdXlVhzE

jan. 22. 16:28
 29/42 anonim ***** válasza:
54%
Igen régóta itt vannak szerintem.
jan. 22. 17:23
 30/42 anonim ***** válasza:
62%

Teljesen biztos, hogy létezik rajtunk kívül élet az univerzumban. Hiszen annyira hatalmas, hogy fel sem tudjuk fogni. Kizárt, hogy egyedül lennénk. Igazából azt is kizártnak tartom, hogy intelligens lények ne lennének rajtunk kívül, sőt, biztosan vannak nálunk sokkal fejlettebbek is.

Viszont azt nem mondanám ilyen biztosra, hogy jártak már erre. Az univerzum hatalmas, így arra nagy az esély, hogy van rajtunk kívül is élet, viszont pont a hatalmassága miatt, arra csekély az esély, hogy jártak is itt.

Egyébként nem is tudom mi az ijesztőbb, ha biztosra kiderülne, hogy van rajtunk kívül is intelligens civilizáció, vagy ha kiderülne, hogy teljesen egyedül vagyunk. A második verzió talán nyomasztóbb.

jan. 22. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!