Arra mért nem gondol senki sem, hogy az összes általunk ezoterikusnak vélt dolog, valójában UFO technológia, amit az emberi tudomány még nem fejtett meg?
Pl. a tudomány nem ismer módot arra, hogy egy elhunyt ember lelkével beszéljük. Mivel az UFO-k tudománya fejlettebb, mint a miénk, ezért lehet, hogy nekik van erre módszerük.
Ugyanez az agykontrollal. Lehet, hogy az UFO-k már kifejlesztettek erre egy szuper módszert, amit mi még nem fejtettünk meg.
Szóval valójában nem is természetfeletti dolgokról beszélünk az ezotéria alatt, hanem UFO technológiáról. Hoppá!
#50 Én remekül szórakozom. :) Bár tényleg bevallom, hogy kezdem kicsit szemétnek érezni magam, amiért szellemi párbajt vívok egy fegyvertelennel.
Nem te tehetsz arról, hogy kevés volt az oxigén. Ha egy kicsit jobb ember lennék, most párás szemmel, mosolyogva simogatnám a buksidat és mondogatnám, hogy igen, így van, igazad van. Hogy te milyen okos vagy! Nahát! És erre mindre egyedül jöttél rá?! Húúúú!!! Ez igen!
De nem vagyok ennyire jó ember.
Húha, úgy látom, nagyon stresszes ma a szkeptikus team ;)))
"Én remekül szórakozom."
És ennek az a legjobb jele, hogy erről mindenkit győzködni próbálsz ;)
HOPPÁ!
"itt hoppázgatsz, meg bután vigyorogsz"
" :D :D Hoppácska :D"
Ekkora öngólt még sosem láttam!
OWNED xDDD
"És nem veszed észre, hogy tükröt tartok neked!"
Ó, hát ismét veszítettél, hiszen újra magyarázkodásra kényszerültél :)))
Csúnya szilvásbukta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!