Arra mért nem gondol senki sem, hogy az összes általunk ezoterikusnak vélt dolog, valójában UFO technológia, amit az emberi tudomány még nem fejtett meg?
Pl. a tudomány nem ismer módot arra, hogy egy elhunyt ember lelkével beszéljük. Mivel az UFO-k tudománya fejlettebb, mint a miénk, ezért lehet, hogy nekik van erre módszerük.
Ugyanez az agykontrollal. Lehet, hogy az UFO-k már kifejlesztettek erre egy szuper módszert, amit mi még nem fejtettünk meg.
Szóval valójában nem is természetfeletti dolgokról beszélünk az ezotéria alatt, hanem UFO technológiáról. Hoppá!
Az UFO-k olyan természetfeletti lények, akik valamilyen spirituális céllal jelennek meg a Földön.
Fejlett paranormális képességekkel rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy átlépjék a fizikai korlátokat, és kapcsolatba lépjenek az emberi tudattal, lelkekkel, vagy más dimenziókkal.
Én gondoltam erre.
Láttam szellemet kb 5 méterről (vagyis többen láttuk, és teljesen józanok voltunk), de ennek ellenére maradt bennem némi szkepticizmus. Felvetődött bennem, hogy az egész csak illúzió volt, amit földönkívüliek keltettek. Ha ez nem így van, akkor szembe kell néznem azzal, hogy a szellemvilág létezik, és ez tűnik reálisabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!