A Jeti/Nagyláb/Fanyűvő/stb valójában nagy méretű, majomemberre emlékeztető intelligens (és technológiát alkalmazó) földönkívüli fajba tartozó élőlény?
Nem tudom a kérdező elgondolkozott-e rajta, hogy űrtávcsöveinkkel 10 milliárd fényévre ellátunk. A legősibb galaxisokat vizsgáljuk. Parallaxis alapján 100 fényéven belül bármit megmérünk, egzobolygókat fotózunk le szó szerint.
Erre idejön ez a paraszt, és azt kérdi, földönkívüli-e egy tudományosan nem létező valami tulajdonosa :)
Én láttam egy dokumentum sorozatot a Discovery Channelen azt hiszem Ancient Aliens volt a címe. Amit abban hallottam úgy vélem igaz. Az evolúciós fejlődést tekintve nem az embernek kellene itt lennie, hanem egy Yetihez hasonló lénynek.
Az embernek nincsen szőre a testén, míg az összes majomnak van. Túl gyenge a gerincünk. Túl fájdalmas a szülés stb. Nem illünk bele a tendenciába. Minket egy földönkívüli faj nemesített fel. Ezért sokkal vékonyabb, fehérebb a bőrünk stb. Ha a Földi evolúciót nézzük, akkor a Yeti az ami itt fejlődött ki és a legfejlettebb lény ami valóban itt alakult ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!