A Pentagon tisztviselője szerint egy földönkívüli anyahajóról származó szonda lehet az Amerika felett észlelt tárgy. Szkeptikus vagy még?
A Pentagon tisztviselője szerint, aki az azonosítatlan repülő tárgyakat UFO tanulmányozó titkos egységet vezeti, a közelmúltban az Egyesült Államok légterében észlelt megfigyeléseknek a fizika törvényeit meghazudtoló tárgya valójában egy olyan szonda lehetett, amit a földönkívüliek egy anyahajóról küldtek a Föld tanulmányozására.
Az erről szóló tudományos dokumentumot a Pentagon anomáliakutató hivatalának vezetője, Sean Kirkpatrick és a harvardi egyetem elméleti fizikus professzora, Avi Loeb írta, akik azt állítják, hogy olyan csillagközi objektumok, mint a szivar alakú „Oumuamua”, amelyet a tudósok 2017-ben észleltek, lehetnek az anyahajók, melyek a Föld mellett elhaladva megfigyelő szondákat bocsátanak ki.
És? Mind1 hogy milyen pentagon fejes, vagy tudós írja. Én itt a mucsaröcsögei mellékfalu határáról megmondom neked, hogy az csak egy homályos kép ami bármi lehet akár egy rovar is.
Az ufo hívők annyira ostobák.
"Szkeptikus vagy még?"
Nem. Mostmár teljesen biztos vagyok abban, hogy a Pentagonban is ülnek ugyanolyan hülyék, mint akik itt UFO-król kérdeznek.
Debuta vagy utolsó. Éjszaka 100 kilóméterről.
Fényképezz le egy muslicát a szuper telefonoddal ami 10 méterre repked, aztán meglátjuk.
Tudod, kérdező... az volt a kérdésed, hogy "Szkeptikus vagy még?"
Gondoltam, szólok...
Mindig a fő,felső kérdésben van a szavazás tárgya. Lent a kifejtős részben csak körítés, hogy válaszoljanak a népek.
Gondoltam, szólok...
"Mindig a fő,felső kérdésben van a szavazás tárgya."
Pontosan. Nálad is.
A szavazás kérdése pedig az, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!