Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Jeti/Nagyláb/Fanyűvő/stb...

A Jeti/Nagyláb/Fanyűvő/stb valójában nagy méretű, majomemberre emlékeztető intelligens (és technológiát alkalmazó) földönkívüli fajba tartozó élőlény?

Figyelt kérdés

2023. máj. 17. 19:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
37%

Ez egy igaz elmélet szerintem, amit a fentebb említett tudós felvázolt. A humanoid fajoknak tehát nem a Föld az őshazája szerintem sem.

Beavatkozás nélkül szerintem is egy majomember-szerű lény lenne az ember. Az, hogy a Jeti földönkívüli lenne, nem tudom, de van olyan elmélet, amely szerint egy másik dimenzióból származik.n

2023. máj. 23. 12:19
 22/25 anonim ***** válasza:
49%
Az előző vagyok. A fanyűvő valószínűleg nem létezik, vagy ha igen, lehet, hogy az is másik dimenzióból származó lény.
2023. máj. 23. 12:21
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Hol láttál te itt tudóst? 😂

2023. máj. 23. 20:52
 24/25 anonim ***** válasza:
46%
#23 A 10-es és a 11-es hozzászólásban van róla szó.
2023. máj. 24. 04:52
 25/25 anonim ***** válasza:
23%

"A humanoid fajoknak tehát nem a Föld az őshazája szerintem sem."

Ha a legelső élet nem itt fejlődött ki, akkor nem csak a humanoidok származnak máshonnan.

"Beavatkozás nélkül szerintem is egy majomember-szerű lény lenne az ember."

Rendben.

Légyszíves demonstráld az igazad.

"Az, hogy a Jeti földönkívüli lenne, nem tudom"

Igen mert a meteor leesett és ott kikelt belőle a jeti.

Nagyon jó.

"de van olyan elmélet"

Egyszer tudósra hivatkozol és az alapján fantáiálsz, aztán azt nevezed elméletnek amit egy random ember kitalált.

Wow

2023. máj. 25. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!