Most mi van ezzel a David Grusch-os ufó üggyel? Léteznek földönkívüliek?
40
A net tele van velük.
Ócska gyenge troll.
Próbálkozz keményebben. Ha már a munkakeresés nem megy anyuci pincéjéből…
Én sok videót láttam már nem tagadom, viszont te egy specifikus videót említettél.
Emiatt nem kellene ócska trollnak nevezni a másikat.
43. Te amúgy miről beszélsz? Csak nem eltalált ide is utánam a gyűlölködő piócám?
Azt látom, hogy klasszikus szavaim idézed, de nem innen, valami másik kérdés alól, amire én már nem is emlékszem (saját klasszikus szavaimra emlékszem csak).
Mit zagyválsz össze troll?
Vágó István és Lang Györgyi nem COVID-áldozatok. Mi az, hogy "barátod" meg "csuti"? Normális vagy? Részeg vagy?
Ráadásul eredeti kontextusból kiemelve, hiszen azokról az emberekről volt szó, akik tudományos karriert is befutottak, akár elismertségre is szert tettek, majd egyszer csak megborult náluk valami.
Kollégáiknak is feltűnt, hogy furcsa dolgokat kezdett beszélni az ember, ami odáig fokozódott, hogy végül teljesen átállt a konteós hülyeségek hangoztatására, így azután ki lettek közösítve a tudományos világból.
(Nekem mondjuk az a véleményem, hogy soha nem is volt normális, csak addig titkolta, lappangott benne a hülyeség.)
Mekkora jellemtelen munka, kontextusból így kiemelni valamit. Meg az a hozzáfűzött zavaros szöveg, nagyon súlyos...
„Sokan kérdezik tőlem, hogy hol vannak az idegenek. Azt hiszem, ha valaki tudna a földönkívüliekről a földön, az valószínűleg én lennék” – jegyezte meg Musk.
„Én eléggé ismerem az űrrel kapcsolatos dolgokat, és eddig még nem láttam bizonyítékot az idegenek létezésére. Ha látnék, azonnal ki is tweetelném. Valószínűleg ez lenne minden idők legnépszerűbb tweetje:”
Srácok, találtunk egyet!
A techmogul azt is elárulta, hogy – bár reméli, hogy vannak kis zöld emberkék –, nem hiszi, hogy a kormány eltitkolja a létezésüket a nyilvánosság elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!