Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Most mi van ezzel a David...

Most mi van ezzel a David Grusch-os ufó üggyel? Léteznek földönkívüliek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 16. 13:24
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
52%

40

A net tele van velük.

Ócska gyenge troll.

Próbálkozz keményebben. Ha már a munkakeresés nem megy anyuci pincéjéből…

2023. aug. 23. 20:58
 42/49 anonim ***** válasza:

Én sok videót láttam már nem tagadom, viszont te egy specifikus videót említettél.

Emiatt nem kellene ócska trollnak nevezni a másikat.

2023. aug. 23. 21:04
 43/49 anonim válasza:
52%
"akik szembefordultak a tudományos világgal, pszichiátriai kezelésre jogosult, sérült agyú emberek".Az okos vágó pista meg a láng györgyi , Csollány, meg a többi tudor barátod, és még sokan mások , orvosok, sportolók, GYEREKEK, köszönik szépen , jól el vannak a föld alatt....Ott már biztos nem lesznek covidosak...A csuti golyóáló mellénye megvédte őket...Ha nem "vették volna fel a ""szent grál"" oltást", bizony kétszer annyira meghaltak volna....
2023. aug. 24. 18:55
 44/49 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

43. Te amúgy miről beszélsz? Csak nem eltalált ide is utánam a gyűlölködő piócám?

Azt látom, hogy klasszikus szavaim idézed, de nem innen, valami másik kérdés alól, amire én már nem is emlékszem (saját klasszikus szavaimra emlékszem csak).

Mit zagyválsz össze troll?

Vágó István és Lang Györgyi nem COVID-áldozatok. Mi az, hogy "barátod" meg "csuti"? Normális vagy? Részeg vagy?

2023. aug. 24. 19:46
 45/49 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

Ráadásul eredeti kontextusból kiemelve, hiszen azokról az emberekről volt szó, akik tudományos karriert is befutottak, akár elismertségre is szert tettek, majd egyszer csak megborult náluk valami.

Kollégáiknak is feltűnt, hogy furcsa dolgokat kezdett beszélni az ember, ami odáig fokozódott, hogy végül teljesen átállt a konteós hülyeségek hangoztatására, így azután ki lettek közösítve a tudományos világból.

(Nekem mondjuk az a véleményem, hogy soha nem is volt normális, csak addig titkolta, lappangott benne a hülyeség.)

Mekkora jellemtelen munka, kontextusból így kiemelni valamit. Meg az a hozzáfűzött zavaros szöveg, nagyon súlyos...

2023. aug. 25. 10:18
 46/49 anonim ***** válasza:
2023. aug. 25. 13:16
 47/49 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

„Sokan kérdezik tőlem, hogy hol vannak az idegenek. Azt hiszem, ha valaki tudna a földönkívüliekről a földön, az valószínűleg én lennék” – jegyezte meg Musk.

„Én eléggé ismerem az űrrel kapcsolatos dolgokat, és eddig még nem láttam bizonyítékot az idegenek létezésére. Ha látnék, azonnal ki is tweetelném. Valószínűleg ez lenne minden idők legnépszerűbb tweetje:”

Srácok, találtunk egyet!

A techmogul azt is elárulta, hogy – bár reméli, hogy vannak kis zöld emberkék –, nem hiszi, hogy a kormány eltitkolja a létezésüket a nyilvánosság elől.

2023. aug. 25. 13:30
 48/49 gago77 ***** válasza:
Nincsenek itt az idegenek. De a covid-kamu sikeres tesztje után most tovább tesztelik az emberi hülyeséget. Hátha ezt is beveszi a sok birka h itt vannak az idegenek és VESZÉLYBEN vagyunk! :D
dec. 6. 16:39
 49/49 gago77 ***** válasza:
Kíváncsi vagyok mik lesznek az első megszorító, antidemokratikus, népnyúzó intézkedések amikkel az UFO-veszélytől akarják megmenteni az átlagembert! :D
dec. 6. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!