Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Most mi van ezzel a David...

Most mi van ezzel a David Grusch-os ufó üggyel? Léteznek földönkívüliek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 16. 13:24
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
90%

Magadat írtad le, nem engem. Tehát megint csak kamuztál. Milyen meglepő...

2023. aug. 23. 11:14
 32/49 anonim ***** válasza:
52%

30

Minden hivatásos katona szenvedett PTSD-től valamikor élete során. Akkor egyetlen katona se nyilatkozzon mert úgyse tudja miről beszél? Mondok jobbat! Senki ne mondjon semmit mert úgyis volt mindenkinek valamilyen mentális problémája, gyász, stressz az életében az elmúlt 5-10-15-20 évben tehát bármit mond az hiteltelen hülyeség. Borzasztó hová süllyedt az emberiség, hogy ilyen könnyen karaktergyilkolni lehet valakit mert a birka benyalja. A PTSD amúgy sem hallucinációt jelent. A mentális betegségeknek rengeteg válfaja létezik, szinte mindenkinek volt már egy vagy többféle valamikor élete során.

2023. aug. 23. 11:48
 33/49 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

32.

Neked gondok vannak az értelmezőképességeddel, ez is tény.

Neked azán hiába magyáz az ember, hogy itt nem ez a fő gond.

Itt te vagy az, aki terel, és ez egyáltalán nem vet jó fényt az általad képviselt "eszmékre". Mert ezek csak eszmék ugyebár.

Bár szerintem nekem ifjabb koromban is ennél több eszem volt, de ha még hajlottam is volna ilyen marhaságokra, az eltelt évtizedekben akkor is feltűnhetett volna, hogy ezek az "UFO-hívők" csak pofáznak folyamatosan, de semmi bizonyíték, semmire.

Homályos szar optikai fénytörések, vagy ki tudja, de főleg ma már mindenkinél ott a telefon is és semmit nem sikerült felmutatni. Nulla.

Amellett minden fizikai tudásom és tapasztalatom sem akar hinni a hitben. Hinni a templomban, hogy egy közhellyel éljek.

Amellett sokat tapasztaltam sajnos az emberi elme érdekes működéséről is, amikor már beteges irányba borulnak meg valakik és ez nem is olyan ritka, mint valamikor én is hittem volna.

Ott volt Covid-álhíres közösségi oldalas, buta embereket szétszopató történet, az is nagyon tanulságos volt, de én már korábban is tapasztaltam a konspirációs elméletekre, paranoid, skizoid gondolkodásra hajlamos elborult emmberek furcsaságait.

Ami a lényeg persze, hogy te is csak dumálsz, hisztizel, semmi kézzefogható, ez így komolytalan.

2023. aug. 23. 12:54
 34/49 anonim ***** válasza:
52%

33

Itt a lényeg azon van, hogy egyes emberek szerint akinek volt PTSD epizódja az teljesen zakkant és semmi hihetőt nem tud mondani.

Ez a fő probléma.

Szerintem mielőtt valaki ebben a témában osztaná az észt nem ártana ezt kikezeltetnie.

Illetve tanulnia a mentális betegségekről egy kicsit.

2023. aug. 23. 14:03
 35/49 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

34. Egyszerűen hülyeséget beszélsz, ezek csak a te képzeteid, senki nem állított ilyet.

Ha képes lennél értelmezően olvasni, a 12. beírásomban már nem is "mertem" a PTSD-t megemlíteni, hogy a terelős trollok ne tudjanak trollkarmaikkal elkeseredetten belecsimpaszkodni.

Holott a linkelt írás kitér a tárgyalt személy pszichiátriai epizódjaira is.

Bár szerintem te nem úgy nézel ki, mint aki ezt megértette.

2023. aug. 23. 14:57
 36/49 anonim ***** válasza:
52%

35

Milyen pszichiátriai “epizód” releváns ami 5 éve volt?

2023. aug. 23. 15:33
 37/49 Szervizmérnök úr ***** válasza:
68%

36.

Leszarom epizód például.

Egyelőre ennyi időt tudtam szánni a butasaságidra, de tudd, én is tudtam előre, hogy összetett mondatokat nem fogsz tudni értelmezni.

Hobbiból firkál az ember, szabadidő eltöltése csak.

Nem lehet cél, hogy mindenki értse is.

2023. aug. 23. 15:40
 38/49 anonim ***** válasza:
0%

37

Tehát alaptalan vádakat találtál ki, hogy miért is kamu amit Grusch állít?

Hát ez tényleg hobbi firkálás csupán.

2023. aug. 23. 15:50
 39/49 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%
Normális?
2023. aug. 23. 15:51
 40/49 anonim ***** válasza:
Szóval nincs is semmilyen 5 éves kiszivárgott videó?
2023. aug. 23. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!