Milyen Ufós könyveket lenne érdemes elolvasni, így nyárra?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 10:06
1/9 A kérdező kommentje:
Itthon leszek nyári szünidőben és olyanról szeretnék olvasni ami érdekel. Mit ajánlasz a témában?
2022. jún. 7. 10:13
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Csak ufós könyv jöhet szóba? Isteni könyv az Emma szerelme Fábián Jankától.
4/9 A kérdező kommentje:
Az ufók érdekelnek és nem regény, hanem valós dólgok
2022. jún. 8. 14:04
5/9 anonim válasza:
Az utóbbi évtized legjobb ufos könyve
6/9 anonim válasza:
Steven M. Greer: Felfedetlen.
2017-ben adták ki. Én 2018-ban olvastam vagy `19-ben...
Szerintem jó volt és, amit írt utána kiváncsian vártam azt, hogy ez tényleg meg fog történni amit irt.. És igen, kb. egy fél évre rá igen. Egészen meglepődtem.
Szóval ajánlom, mert érdekes könyv.
7/9 anonim válasza:
Ja igen. Az angyali menedék kiadó nál vannak ilyen tartalmú könyvek. Budán vannak a Márvány utcában, kicsi bolt, de érdemes elmenni, mert rengeteg érdekes tartalmú könyvek vannak. Ajánlom.
8/9 A kérdező kommentje:
Én előfizető vagyok egy hatalmas online könyv oldalra, így mindent el tudok olvasni. Köszi. Ajánljatok még
2022. jún. 13. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!