Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az Új Világrend mit jelent?...

Az Új Világrend mit jelent? Egyre többet hallani róla mostanában. Ez valami összeesküvés elmélet vagy igaz?

Figyelt kérdés
Egyre többen mondják, hogy a mai világ rendszer átalakulóban van és hamarosan egy új világrend veszi kezdetét. Ez összefüggésben van az Illuminatival illetve a földönkívüliekkel?

2015. febr. 12. 20:31
1 2
 1/15 Ozmium42 ***** válasza:
68%
Nem, világrendet változtatni illuminati és földönkívüliek nélkül is lehet.
2015. febr. 12. 21:08
 2/15 A kérdező kommentje:
De mi az Új Világrend konkrétan amiről egyre többet hallani? Azt mondják sokan, hogy a valódi hatalom fedi fel majd magát, akik a háttérből mindig is irányították a világ sorsát: https://www.youtube.com/watch?v=oTRY2BEhXz8&feature=youtu.be
2015. febr. 12. 21:12
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
10 másodperc alatt több tízezer találatot dob ki a google, ne legyél lusta olvasgatni.
2015. febr. 12. 21:29
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
Semmit nem jelent, unatkozó, műveletlen háziasszonyok által terjesztett hagymázas baromság
2015. febr. 12. 21:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor az Illuminati nem is létezik szerintetek?
2015. febr. 12. 22:10
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Dehogynem létezik az Illuminati, úgy tudom, hogy pont ők azok, akik a háttérből irányítanak. Az is elképzelhető, hogy valamilyen idegen fajjal kapcsolatban állnak. Ez a kérdésben szereplő kifejezés valószínűleg arra a rendszerre utal, amikor ez az irányító csoport létrehozza az egységes világkormányt, a tervük szerint.
2015. febr. 12. 22:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Az Illuminatiról olyat is olvastam, hogy tagjai mind sátánisták és fekete mágiát is alkalmaznak. Ebből mi lehet igaz? Valóban egy sátáni irányítás alatt lévő világban élünk?
2015. febr. 12. 22:16
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
Ez is így van, nem nehéz megállapítani, ha körülnézünk, hogy milyen világban élünk. Azt nem tudom, hogy közöttük milyen arányban vannak sátánisták, de az nagyon valószínű, hogy vannak, és egy részük, vagy esetleg mind, ilyen sötét szertartásokat űznek.
2015. febr. 12. 22:22
 9/15 Ozmium42 ***** válasza:
76%

Körülnéztem, milyen világban élünk? Milyenben kéne?

Az illuminati titkos társaság, talán nem is létezik, de ha igen, akkor azért titkos, mert nem tudhatjuk, hogy mit csinálnak valójában. Nem lehet egyszerre titkos és közismert is.

Most az érdekes helyzet az, hogy egy csoport nyíltan elkezdte reklámozni magát, hogy ők az illuminati, és nem lehet megállapítani, hogy blöffölnek-e, vagy tényleg ők azok. Ebből látszik, mennyire ingoványos talaj ez. A fanatizmust sem lehet megkülönböztetni a fanatizmus paródiájától, ez is ilyen dolog lehet. A lényeg, hogy lehessen rettegni.

2015. febr. 12. 22:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Ijesztő belegondolni is. Megnéztem az állítólagos honlapjukat. Valóban nem kivehető, hogy kamu-e vagy sem. Bár elgondolkodtató, hogy ha eddig az árnyékban maradtak, most miért akarnák így spontán felfedni magukat? Talán ez már az új világrend előszele lehet és idővel teljesen felfedik magukat?
2015. febr. 12. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!