Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az Új Világrend mit jelent?...

Az Új Világrend mit jelent? Egyre többet hallani róla mostanában. Ez valami összeesküvés elmélet vagy igaz?

Figyelt kérdés
Egyre többen mondják, hogy a mai világ rendszer átalakulóban van és hamarosan egy új világrend veszi kezdetét. Ez összefüggésben van az Illuminatival illetve a földönkívüliekkel?

2015. febr. 12. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hogy felfedik-e magukat, abban én is bizonytalan vagyok. De sok információ szivárgott már ki róluk, így már tényleg nem is annyira titkosak. Manapság a modern technika világában már nem könnyű semmit sem titokban tartani szerintem. Viszont nagy kérdés, hogy a kiszivárgások tudatosak voltak-e, mert ha belegondolunk, nekik is érdekük lehet az emberek, a közvélemény összezavarása és elbizonytalanítása azt illetően, hogy mit akarnak.
2015. febr. 13. 00:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Találtam egy érdekes videót. Jól felvázolja hogyan is működik az agymosógépezet ami már egész kis koruktól fogva idomítja a gyereket is. Elgondolkodtató: https://www.youtube.com/watch?v=hwUwchCeeI4
2015. febr. 13. 00:40
 13/15 anonim ***** válasza:
18%

'z egész egy nagy terv része.

Minden azért zajlik, legtudatosabbak is úgy cselekedjenek ah ők akarják. Ehez kell egy bizonyos inteligencie, immunins legyél minden féle üzenet félére.

Azért van ennyi info, legyen miről bezsélni, haragudni másikra, s mérgezzék mindenki tudatát "lelkét".

Csak tényleg igazán okos emberek látják át, s léteznek full logikával, a saját természetük mellet, de nem hagyják agymosni maguk.

A sok felviulágosult is megy agresszívkodni és több mint kommunikálni.

2015. febr. 13. 15:09
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Az új világrend annyit tesz, hogy egy óriási koncentrációs tábor lesz a Földből, amit az illuminati fog irányítani. Ez sajnos igaz és egyre közelebb vagyunk hozzá.
2016. máj. 10. 10:25
 15/15 Doki860213 válasza:
Az Új Világrend egy részt egy felirat az 1 dollároson plusz a jelképét is láthatod 13 fokú piramist a tetején a zárókővel amin ,,Isten'' szeme van, bár szerintem az a saját istenük szeme, amit nap mint nap látsz te is csak nem veszel észre mert nem úgy tekintesz rá, más részről egy olyan teljes átszerveződése az életnek ami minden területre ki fog hatni, gyakorlatilag mintha újraakarná ,,teremteni" a világot. Erről van jó pár iromány neten, hogy mikre fog konkrétan kihatni, milyen tudást akarnak az emberekbe ültetni, gondolok itt a jövő nemzedékeire, nem saját magunkra! Drábik János is foglalkozik konkrétan ezzel, tőle is tudsz újabb tudásanyagot szerezni! Ez az egész egy globális terv, de fog történni valami rendkívüli azelőtt a pillanat előtt, hogy véghez viszik majd a tervüket és akkor fogja igazán megtapasztalni az emberiség, hogy eddig miben élt és fog rátérni a jó útra!
2019. nov. 25. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!