Mi van, ha csak egy leplezetlen kormályblöfföt fújunk fel?
Az USA a több éven át katonai kísérletek címszó alatt titkolta az UFO jelenségeket, ahogy a Szovjetunió is, DE mi van, ha ténylegesen csak katonai kísérletek történtek mind a két oldalon egymás bosszantására. Valamilyen repülőgéptelen repülőgép megalkotásával kísérleteznének, ami zavarba hozza az ellenfelet. Ezt pedig UFO jelenségként elkendőzve kínálni az ellenséggel szemben, mondván, hogy: "Mi sem tudunk az azonosítatlan repülőtárgyakról semmit". És mivel ezek a zavarkeltő kísérletek az ellefél megtévesztésére mégis magyarázatot követelnek rá lehet fogni a földönkívüliek imázsára.
=> Csirke és hús stb. anyagokból készült szobrok. Aztán a közvélemény már csak felfújja a dolgot és még képes is hinni a megtévesztés abszurd módjának (holott a kormány blöffje mostmár leplezetlen a feltevésemet nézve, hiszen bevallották a kreálmányok hiteltelenségét).
Ám az UFO ügy lezáratlan, mert a hívei választ követelnek és egy újkeletű babona esetében nem lehet csak úgy abbahagyni az észleléseket, mert az több kérdést hagyna maga után, mint az amúgy is valótlan jelenlét a légkörben.
(Kíváncsi vagyok a véleményekre! Az anyázást, miegymásokat kérem kerüljük. Eléggé összeesküvéselmélet, de kíváncsi vagyok lehet-e ennek is valóságalapja, mint egyéb feltevések esetében.)
Természetesen nem tartom kizártnak.
De ha ezt az elméletet elfogadjuk mindegyik ufó jelenségre megmagyarázatlan marad sok dolog:
-Továbbra sem vetették be egyszer sem a repülő
csészealjakat, azaz a már kb. 70 éves katonai kísérleteket. Miért?
-Nincsenek megmagyarázva az ufókhoz tartozó eltérítéses élmények sem.
-Nem csinálnak semmit sem a légtérben, csak repkednek. Akkor miért kell mindenki szeme láttára, városok felett mutogatni ezeket a katonai kísérleteket? Ráadásul 70 év alatt már bőven letesztelhették volna ezeket a gépeket.
-"mind a két oldalon egymás bosszantására" Nehezen tudom elképzelni, hogy egyszerre, két ország is ugyanazt a fajta repülő szerkezetet alakítja és fejleszti ki és használja ugyanazon időponttól kezdődően.
anno ezt én tettem fel, kicsit hasonló kérdés mint a tied, olvasd el a válaszokat, kb ilyenek lesznek itt is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4312..
kormályblöfföt
:DDD xD
az is egy valami állat lehet, mint a "kOfferbivaly" :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=RBNNhz53qmk
csak hogy megcáfoljam, mutatnak be "új" katonai technikákat a tv ben is a híradóban, csak nem az rtl en, hanem az usa ban, ami a videon van az egy újfajta, lopakodó , erősen hajaz, az ufo formára, főleg néhány szögből!
Nem azt mondtam hogy NEM mutatnak be új eszközöket a TV-ben, én azt mondtam, hogy TOVÁBBRA SE mutatták be a repülő csészealj gépüket. Van egy kis különbség.
Ráadásul az ilyen bemutatott, leleplezett gépek prototípusa, fejlesztése, majd sorozatgyártása bőven az UFO jelenség után kezdődtek/voltak.
Érdekes, hogy a kb. 40-20 évvel ezelőtti titkos gépeket ismerjük vagy be lettek végül vetve és mutatva, míg a 70 éves repülő csészealjak továbbra sem. Ennek már meg kellett volna történnie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!