Tud erre a reptilián felvételre bárki magyarázatot adni?
Valójában nem nagyon hiszek az ilyen "gyíkemberek vannak emberbőrbe rejtőzködve" féle konteókban. Sok videót láttam már, ahol rögzíti őket a kamera, ami "lebuktatja őket". Ám ezek mindegyike képhiba volt, (codec hiba, pixeles lett, elcsúszott a képkocka stb.) és még életlen, homályos felvétel is. Ezt a videót viszont nem nagyon tudom hová tenni, mert tűéles és látszik, hogy nem hiba. Az eredeti, vágatlanban is így néz ki. Valaki tudna rá magyarázatot adni?
" Ha egy olyan fejlett faj van közöttünk, amely ilyen stabil álcát tud fenntartani, nem fog egy szempillantáson elbukni."
Miért vagy ebben olyan biztos, rá is több minden hat,miért ne lehetne? :D :I
biztos vagyok benne, érdekes mindig a kazár vonásokkal rendelkezők, 'pislantanak' a kamerába. a többi faj, a testelváltozásba bukik el, ahogy ráncoljál vagy az idő ahogy barázdálja a bőrüket.
egyre fejlettebb a cgi, és ne mondja nekem senki, hogy pont a reptilek nem ismerik a kontaktlencsét.
Kedves Kérdező!
Erről a felvételről is, mint sok más hasonlóról mindig a Sötét Zsaruk 1 része jut eszembe mikor J ügynök kergeti a srácot az elején és mondja, hogy ,,a földnek vége" majd pislant egyet a pupillájával függőlegesen. Kérdésedre a válasz pedig az, hogy az alakváltást nem a szó szoros értelmében kell venni. Először is az ilyen alakváltásra óriási energiára lenne szükség. Másodszor azok az emberek akikre rá vannak ezek az entitások kapcsolódva, csak nagyon rövid ideig tudnak a mi síkunkra jönni, kénytelenek visszamenni. Harmadszor pedig nem véletlen mondják azt, hogy a szem a lélek tükre! Mindig ott lehet meglátni az ember állapotát, akár boldog, akár beteg stb.
Kicsit belemennék ebbe a mi síkunk kijelentésbe.
Nem tudom mennyire emlékszel vagy néztél-e utána biológia tananyagnak mikor az emberi szemet tanultátok. Tudod meg van határozva (bekorlátozva) egy spektrum amit láthat az ember, nem mondom kik és mik miatt van ez mert az hosszú lenne, szóval ebben a tartományban látunk csak. Mint, hogy ez a valami megjelent a nő szemében, az az entitás ami rákapcsolódott a hölgyre, arra a fél mp-re bele került abba a tartományba ami számunkra embereknek látható. Ez mind frekvenciatartomány kérdése. Egyébként attól, hogy ezeket mi nem látjuk pont a szemünk miatt, az nem jelenti azt, hogy nem is léteznek.
Ha konkrétan érdekel mélyebben a téma, ajánlom neked
David Icke - Ébred már az oroszlán című előadásait (4. részes, sok más érdekes témákat is feszeget). 1. részben magyarázza ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!