Állítólag a Vatikánban olyan dokumentumokat őriznek, amelyeket ha az emberiség megtudna gyökeresen megváltozna a világnézete. Ti hallottatok már erről?
Nem rég hallottam, hogy a Vatikánban a világ kialakulásáról olyan dokumentumokat őriznek, amit nem szeretnének ha kitudódna. Én hívő vagyok, de ezt még én is elitélem, hogy így titkolóznak és álszenteskednek.
(Nem az a tipikus templomba járó hívő vagyok, hanem a magam módján és nem megjátszva). Szerintetek mi lehet ez a sok titkolózás? És megfogjuk tudni valaha?Valahogy megszerezni esetleg....
Hallottatok már erről?
Nem csak a Vatikán, hanem minden szervezet úgy van vele, hogy ha valami olyan kerül a birtokába, ami az alapjait rengetné meg, nagy (számára negatív) változásokat indítana el, akkor azt elrejti, agyonhallgatja.
Pl. ha kiderülne, hogy a valláshoz nincs szükség katolikus egyházra, mert sem Isten, sem az emberek nem igénylik az ügynökséget és a Luther-féle közvetlen kapcsolat pont elég, nos, akkor ezt melyik pápa jelentené be? Ki mondana le a beosztásáról, megélhetéséről, kényelméről a puszta igazságért? Talán Jézus egyedül...
"Nem veszed észre a szövegben a képtelenséget? Tudod mi az írásbeliség kialakulása?"
Nem csak szöveges dokumentumra gondoltam, de szólj ha ilyen nem létezik:)
arra azért kíváncsi lennék, hogy vajh' milyen nyelven kívánja tanulmányozni azokat a bizonyos nagggggyon titkos dokumentumokat a kedves kérdező...
bizonyosan tökéletesen beszéli a latin, a görög, esetleg az arámi nyelvet - mert magyarul elég kevés nagggggyon titkos irat található vatikánban :-)
Annyit kértem mutassatok forrásokat, és meséljetek ha tudtok valamit erről. Nem kértem okoskodást, hogy nincs írásos dokumentum, meg hogy nem árt ha 6 nyelven beszélek. Nyilván nem fogom elkezdeni fordítgatni az összes dokumentumot, főleg hogy hozzá se nyulhatok ezekhez. Azt kértem ajánljatok forrásokat, linkeket, osszátok meg a tudásotokat velem.
De úgy látszik gyakorikérdéseken már hagyomány lett nem a kérdésre válaszolni.
pedig már megkaptad a választ:
inkább maradj a micimackónál - kevesebb kudarcélményed lesz...
Takarodj már a válaszolók közül.
Lehet nem nekem lenne szükségem micimackóra, mert te vagy az aki egyetlen normális választ sem tud adni a kérdésemre...Olvass vissza és nézd meg, hogy a többiek tudtak normálisan válaszolni, te pedig csak a helyet foglalod;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!