Szerintetek lesz világvége 2012ben?
Mindenhol ezt hallani h. igy világ vége ugy világvége.Most akkor mi igaz belőle ha tudtok küldjetek ehez kapcsolódó linkeket.Köszi
(Nem hinném h. a Pataki Attila a magyarok prófétája!)XD
egyszer nagyon jót hallottam..... 2000es világvégét túléltuk. igen, de nem biztos hogy azok vagyunk, akiknek hisszük magunkat :D :D:D:D lehet hogy átalakultunk :D:D:D
2012 meg egy eszeveszett baromság. uborkaszezon idején dobnak be ilyen híreket, pl. pálmaleveleken az életed...
de ugylátszik túlélte a nyarat ez a hír, és csak arra jó hogy minél többet vásárolj és költsd a pénzed 2012.12.21 ig vagy meddig..
15:27-nek üzenem:
De legalább az MSZP nem döntötte be 100 nap alatt 3-szor a forintot. De nem akarom védeni az mszp-t. Egyébként meg nem sokon múlott hogy nem volt előrehozott választás.
engem a forint nemigazán érdekel mert hosszútávon ugyis változik sose áll be egy értékre bár igy az eurot sose fogjuk beveztni. viszont egypár adót sikerült megszüntetni meg aminek főleg örülök a luxusadó eltörlése az autóknál mert az volt a legnagyobb hülyeség, bár tudom hogy lesz helyette más mert valamiből pótolni kell..
na mindegy hagyjuk a politikát csak még utoljára irtam
Szia!
Világvége? Lehetetlen! Az én emeberi eszemmel elképzelhetetlen a semmi! Ha valaki el tudja képzelni a semmit írja már le h mien! Köszi
A Földnek viszont bármikor vége lehet. Örüljük h még van!
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!