Szerintetek lesz világvége 2012ben?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt hallani h. igy világ vége ugy világvége.Most akkor mi igaz belőle ha tudtok küldjetek ehez kapcsolódó linkeket.Köszi
(Nem hinném h. a Pataki Attila a magyarok prófétája!)XD
2010. okt. 6. 17:18
11/73 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nem azt írtam hogy kétségbe kell esni csak érdekel mások véleménye.Ha meg szerinted ez hülyeség akkor ne írj rá választ!Köszi!
2010. okt. 7. 10:22
13/73 anonim válasza:
hát nem tudom ez a iszapkatasztrófa most nagyon össze zavarta az embereket :( :S
14/73 anonim válasza:
A vörösiszap az kegyetlen, de a szürke...Alig 100 km-re van tőlünk Ajka, de vhogy félek, hogy túlságosan nagy a sugárzás. Jó mondjuk talán nem olyan mint anno Csernobil volt, de már 7-en meghaltak :S Világvége? Nem lesz szerintem, ha csak nem halunk éhen és szomjan addig.
15/73 anonim válasza:
2012-ben nem világvége, hanem előrehozott választások lesznek :))
16/73 Cirmos kandúr válasza:
Nem lesz itt világvége, Chuck Norris a puszta gondolatával kitudja tolni a világvége idejét, lehet már meg is tette:D
Félre téve a mestert, tényleg nem lesz vv:D
17/73 anonim válasza:
ugyanmár mér lenne előrehozott választás?
18/73 egy szabadkőműves válasza:
Utolsónak üzenem: Azért mert a zemberek rájönnek hogy a Fidesz nem tudja megtartani azt a sok baromságot amit ígért.
19/73 anonim válasza:
és az mszp meg tudta 8 éven keresztül? mégse voltak előrehozottak.
20/73 A kérdező kommentje:
ne politizáljunk.Az mszp sz@rt se ér.Annyit se h. leköpjem.
2010. okt. 10. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!