Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akit mostanában raboltak el...

Ufokurtato007 kérdése:

Akit mostanában raboltak el az idegenek, leírná tapasztalatát?

Figyelt kérdés
Megsokasodtak az elrablások, tudatmódosítások az elmúlt hónapokban. Információt szeretnék gyűjteni és kideríteni, hogy az embereket javarészt ugyan azon faj egyedei rabolják el vagy sem.

2022. febr. 8. 19:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező!!

"Megsokasodtak az elrablások, tudatmódosítások az elmúlt hónapokban."

Igen, ez teljesen igaz, mert manapság nagyon jó cuccokat lehet szívni!!

"Információt szeretnék gyűjteni és kideríteni, hogy az embereket javarészt ugyan azon faj egyedei rabolják el vagy sem."

Még senkit nem raboltak el idegen civilizáció lakosai, csak azokat akik túltolták a szert!! Tehát információt nem fogsz kapni, ami releváns, csak valami retardtól, valami eszméletvesztést!!

De én megnézném az első sorból, amikor egy idegen csillaghajó pályára áll a Föld nevű bolygó körül, és a leszálló egységek belépési engedélyt kérnek!!!Ez tényleg vinne mindent, mint a cunami!!!

2022. febr. 17. 18:58
 32/32 anonim ***** válasza:
16%
Nehéz volt felcsatlakozni a földi internetre, de szerencsére hagyták, hogy elhozzam magammal a laptopomat. Nem is tudok sokat netezni a Földdel, mert innen, 16,7 fényév távolból nagyon nagy energiába kerül a vendéglátóimnak a földi kapcsolat. Amikor felvittek a "hajójukra", ők érdekes, de összekötő-nek hívják, mivel galaxisokat köt össze az "UFO", amivel jöttünk. Szóval én azonnal mondtam nekik, hogy nem szeretném, ha ellenségesek lennénk egymással. Ennek örültek és befogadtak a kolóniájukba. Maga a Földtől az út elég "érdekes" volt ide, erre a bolygóra. De titoktartás kötelez, hogy miként hidaltuk át ezt a távot. Annyit megsúgok, sokkal másképp, mint ahogy a földi dimenzióban képzelnénk. Itt kedvesek, örülnek nekem, mivel ők itt egy lefutott evolúció, megöregedett génállománnyal, így jó nekik a frissítés. Ez a bolygó hasonlít a Földhöz, de nagyobb annál, kb 4-szerese térfogatban, a gravitáció csak picit erősebb, mint otthon. Ugyanis ez a bolygó más sebességgel forog. Más az idő mértékegysége is. Itt is van egy óriáscsillag, kb olyan, mint a Nap, de nem süt annyira, olyan erős fény itt nincs, mint a Földön, ám éjjel vagy árnyékban érezhetően jóval hidegebb van. A levegő ugyanolyan, mint Otthon. Hipnotikus jelleggel agyhullámok segítségével megtanulták a nyelvünket, tehát tudunk magyarul és angolul is beszélni. De itt más a fogalomrendszer. A hajón, az "ÖSSZEKÖTŐ"-n telepatikusan csak érzelmekkel kommunikáltunk, de itt már megy a beszélt nyelv is. Nagyon meglepi őket az emberiség értékrendje. Nem értik, hogy például ember az embernek hogyan lehet ellensége, náluk ez elképzelhetetlen. Nincs iskolaépület, de oktatás, amit ők lekinkább "felkészítés"-nek hívnak, nagyon erősen koncentrál a szülővé válásra, arra, hogy egy szülő ne csessze el a fejlődő gyermeke személyiségét. Ezeket ilyen templomszerű közösségi házakban tanulják, gyakorolják. Itt is van internetszerű valami, de összetettebb, mint nálunk. Minden rá van kötve. Az ajtók zárjától a villanykapcsolóig minden. A házaik sokkal sematikusabbak, olyasmik, mint nálunk a minimalizmus, mert egyszerűen tehernek éreznék a díszes, figyelemelvonó megoldásokat. Nagyon tisztelik egymást és nagyon fontos a gyermekeik jól-léte. Elvittek egy gyermekekkel teli közösségi házba, ahol a kis "űrgyerekek" csodálkozva néztek, hogy én egy távoli galaxis szülötte vagyok. De olyan kedves és egymásra figyelős itt mindenki. A laptopomat átnézték, azt mondták, hogy nem olyan primitív, mint elsőre gondolták volna, de beleépítettek valamit, hogy az itteni rendszerrel kompatibilis legyen. És amikor kérdeztem, hogy földi kapcsolat lehetséges-e, mondták, hogy ez egy nehéz feladat, de megoldották. De nem árulhatom el, hogy hogyan. Ha elmondanám, akkor sem bántanának, de elveszítenék sok lehetőséget. És ami nagyon érdekes, hogy eszem ágában nincs visszamenni. Itt más a bolygó háttérsugárzása és atmoszférája, szerintük akás a földi fogalmak szerint száz évet is élhetek még. Nem tudom, mikor tudok kicsit a földi netre rákapcsolódni megint.
2022. febr. 17. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!