Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akit mostanában raboltak el...

Ufokurtato007 kérdése:

Akit mostanában raboltak el az idegenek, leírná tapasztalatát?

Figyelt kérdés
Megsokasodtak az elrablások, tudatmódosítások az elmúlt hónapokban. Információt szeretnék gyűjteni és kideríteni, hogy az embereket javarészt ugyan azon faj egyedei rabolják el vagy sem.

2022. febr. 8. 19:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
48%
Engem szerencsére nem raboltak el. Viszont jóbarátom öccsét kb fél éve elvitték. Őt a Marsra vitték és a személyiségéről készítettek egy virtuális másolatot. Állítása szerint a Mars már részlegesen terraformálva van és szkafander nélkül lehet lélegezni. Persze ezt nem hittem el, azért ne nézzen már hülyének. Viszont az tényleg igaz hogy elvitték, mert a saját szememmel láttam a tarkóján azt a csúnya sebet ami a személyiség másoló gép csatlakozója okozott. De a lényeg, hogy erre az egészre nem is szabadna emlékeznie, de összehaverkodott ott az egyik reptoiddal, aki megszöktette és ezzel a Norbi elkerülte a memóriatörlést. Na és ez a reptoid haverja mesélte, hogy rengeteg emberrel megcsinálják ezt a személyiségmásolást, csak persze aztán senki sem emlékszik rá. Úgyhogy para ez az egész
2022. febr. 9. 00:51
 22/32 anonim ***** válasza:
66%
🤣🤣
2022. febr. 9. 04:34
 23/32 anonim ***** válasza:
80%

20

Nincs bizonyítékod. Ellenben nekem van 9 titkosított létezésük ellenére.

2022. febr. 9. 07:11
 24/32 anonim ***** válasza:
Aktuális még a kérdés?
2022. febr. 16. 21:18
 25/32 A kérdező kommentje:
#24 Természetesen
2022. febr. 16. 21:35
 26/32 anonim ***** válasza:
41%

Szóval pár hete szobámban ülve épp a Tunyacsáp hazavág egyik durván erőszakos részét néztem, mikor fura bizsergést éreztem a bal lábamban. Megvakartam, amitől jobb lett, de ekkor jött csak az amit még most sem képes agyam valós tényként elfogadni.

Hirtelen éles fény hasított be ablakomon, ami lehetetlenné tette, hogy bármit is lássak, majd egyszerűen mint ahogy mágnes vonzza a fémet úgy húzott magához egy felfoghatatlan erő. Mire észhez tértem, teljes sötétség ölelt körbe, egy bariton szólalt meg mögöttem ezt mondva: Jóember hát nyisdd már ki a szemed, nem a mátrixban, hogy most használod őket először ténylegesen.

A jótanács az jótanács, megtettem mire kértek. Csodás látvány tárult elém. Minden csupa villogó műszer, fémes csiloggás. Alábbhagyott a félelmem, indultam volna kipróbálni a masinát, de valami nem engedett, ekkor vettem észre, hogy valamiféle főufó tart vissza. Kedvesen hellyel kínált és szólt egy másik nem emberi, ámbár humanoid lénynek, hogy készítsenek frissítőt számomra. Kaptam is egy pint forró kávét. Nyájasan elcsevegtünk mindenről, még olyan abszurd dolgokról is mint a környezetvédelem.

Semmiféle kényszert sem alkalmaztak velem szemben, ellenkezőleg mindent igyekeztek megmutatni, tanítani. Cserébe csupán annyit kértek, hogy álljak be egy olyan gépezetbe, amely a bennem lévő tudást, tapasztalatot átkonvertálja számukra alkalmas formátumba. Úgy tudnám leírni ezt a szerkentyűt mint egy üvegkoporsót, azt viszont meg kell jegyezzem fájdalom vagy kellemetlenség legkisebb jelét sem tapasztaltam a "procedúra" alatt. Tarthatott kb 30 percig, ezután, kipihenhettem "fáradalmaim" majd voltak kedvesek visszaszállítani szobámba, sőt kedvenc sorozatom összes évadát ideadták USB-n hálaképpen .

Maga az űrhajó rombusz alakú lehetett, több kisebb helyiséggel. Én csak a pihenőt és az "átalakító" szobát láttam részletesebben. Maguk a lények olyan 2 méter körüliek lehettek, mint írtam humanoid fajhoz tartozó albínó egyedek voltak. Izmos, erős testtel bírtak, első látásra picit érdekesnek tűnhettek, de hamar megszokható az alakjuk. Ruházatot is viseltek, mégpedig hosszú köpeny formájában. Fejük hasonlatos az emberéhez, annyi különbséggel, hogy hófehér a bőrük, nem borítja semmiféle szőrzet őket és a fülük helyén inkább tölcsérszerű bemélyedés látható. Ujjaik száma 4 drb és a hüvelykujj hiányzik. De amúgy nem sokban térnek el tőlünk.

2022. febr. 16. 22:08
 27/32 A kérdező kommentje:
#26 Köszönöm ezt a részleges esetleírást, nagyban hozzájárulsz az Ellenállás sikeréhez az invázió ellen!
2022. febr. 16. 22:31
 28/32 anonim ***** válasza:
Semmiség, szívesen tettem
2022. febr. 16. 22:33
 29/32 anonim ***** válasza:
32%

26, 27, 28

Lol XD

2022. febr. 17. 07:11
 30/32 anonim ***** válasza:
53%

„Nem egyszer elraboltak már engem is, mivel túl sokat tudok.”

Ha valóban túl sokat tudnál, akkor nem engedtek volna vissza, de jó lett volna nekünk. Minden bizonnyal azért nem tartottak ott, mert egy ilyen idióta, eszetlen ökör még nekik sem kell.

2022. febr. 17. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!