TritonLife Róbert Kórházban szült valamelyikőtök mostanában?Vélemények,tapasztalatok?
Szintén +1 pont!
Annyira kedvesek, gondosak profik voltak.
2 éve szültem ott, fantasztikus élmény volt.
Egyetlen pillanatra sem éreztem, hogy ne figyelnének rám, sem a szülés alatt, sem utána, amíg bent voltunk a gyerekkel.
Az orvosok, szülészek, nővérek, csecsemősök, mind segítőkészek voltak.
Az első trimeszterben volt egy kis vérzésem, amikor bementünk emiatt a kórházba, azonnal felküldtek vizsgálatra (szerencsére semmi komoly nem volt).
Akkor volt a kórháznak szüléselőkészítő tanfolyama, ahol sok kérdésre választ adtak és a szülőszobán is körbevezettek. De ez ugye még a Covid előtt volt, nem tudom, hogy most is van-e ilyen lehetőség.
Van facebook csoportjuk ("Róbert magánkórházban szülök/szültem", amúgy kb minden kórháznak van ilyen fb csoportja- *kórház neve* szülök-szültem, vagy valami nagyon hasonló nevű csopi), abban minden naprakész információ elérhető, sokszor közzétesznek hivatalos közleményeket is (pl most a covid kapcsán az intézkedések), de anyukák is megírják a tapasztalataikat, orvosokról is olvashatsz ajánlásokat, meg úgy minden benne van.
Én 1,5 éve szültem ott, az annyira nem "mostanában" volt, de már tartott a covid-mizéria. Nekem csodálatos élmény volt, pedig én abszolút ügyeletben szültem (sem fogadott orvosom, sem szülésznőm nem volt- bíztam az összes szakemberben, aki ott dolgozik, bár amúgy nagy a szám, mert pont az az orvos volt bent ügyeletben, akihez terhesgondozásra is jártam, szóval ennyi erővel akár fel is fogadhattam volna :D ), de abszolút úgy éreztem, hogy figyelnek rám így is, figyelembe vették a kéréseimet (azt nem volt nehéz, azt akartam, hogy hagyjon mindenki békén a *csába egyedül/a férjemmel kézen fogva/ szenvedni, de pl menet közben a doki nagyon vágni akart, egyetlen szóra elfogadta, hogy én nem kérek gátmetszést vagy hogy ne vágják el a köldökzsinórt amíg lüktet, meg ilyenek kb alap voltak). Én elégedett voltam abszolút, a második gyereket is ott tervezem megszülni majd :)
Én 12.-én voltam a 14.kerületiben,szóval viszonylag friss az élmény.Még csak ultrahangon! 3.trimeszteri.
Az elsőt a 13.kerületiben csináltattam,de a második trimeszterit már ugyan úgy itt :)
Nagyon kedvesek,figyelmesek és igényesek a recepción és a rendeléseken egyaránt,én nem tudnék rosszat mondani.:)
A babát is minden alkalommal jó alaposan megvizsgálták odabent,és hál istennek minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!