Akinek a gyerkőce mostanában esett át a covidon, mit tapasztalatok?
Kislányom 1 éves múlt, 2 napja lázas, hol csak hőemelkedés, hol hirtelen felmegy 39 fokig, vagy fölé, ha nem csillapítanám. Más baja nincs, a kedve is jó szerencsére.
Kinél meddig tartott ez? Tudom, hogy gyerekfüggő is, csak érdekel..
4 órát volt beteg!egy pici láz aztán semmi!
Nincs oltva!
Köszi mindenkinek! És kitartást, jobbulást azoknak, akik még benne vannak!
Ma már csak hőemelkedése volt a lányomnak, és sokkal jobb kedve, szóval bízom benne, hogy túl vagyunk a nehezén!
Először tavaly ősszel volt Covidos a fiam.
Hétfőn, amikor mentem érte az oviba, szóltak, hogy folyt az orra, ne vigyem másnaptól. Oké.
Itthon talán 1x fújta ki egész délután…. Kedden itthon maradtunk, egész nap 3 orrfújás…. Semmi levertség vagy hasonló. Szerdán már nem folyt az orra, nem volt semmi baja, rohangált stb… viszont este úgy a semmiből, hányt egyet, de nem volt rosszul, rohant tovább…
Csütörtökön kellett menni igazolásért, megemlítettem a dokinak a hányást, elküldött tesztre, hétvégén megjött az eredmény, hogy pozitív… Szuper, karantén. Viszont itt be is zárták az ovinkat, mert az összes óvónő covidos volt és a gyerekek 90%-a.
Karácsony előtt 2 héttel oviban szóltak, van koronás gyerek, ha van tünet, ha nincs (nem volt)… teszt. Pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!