Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Akinek a gyerkőce mostanában...

Akinek a gyerkőce mostanában esett át a covidon, mit tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Kislányom 1 éves múlt, 2 napja lázas, hol csak hőemelkedés, hol hirtelen felmegy 39 fokig, vagy fölé, ha nem csillapítanám. Más baja nincs, a kedve is jó szerencsére.

Kinél meddig tartott ez? Tudom, hogy gyerekfüggő is, csak érdekel..

2022. febr. 5. 07:07
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
1,5 hétig kórházzal. Az oltott tesónak meg semmi baja nem volt.
2022. febr. 5. 07:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Jaj :( miért került kórházba? Remélem már minden rendben!
2022. febr. 5. 07:18
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

4 órát volt beteg!egy pici láz aztán semmi!

Nincs oltva!

2022. febr. 5. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Egy-két napig tartó fáradtság volt nála, más nem. 12 éves, oltatlan.
2022. febr. 5. 07:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A lányom 3 éves, most lettünk harmadszor (!!!😭) covidosak. Az első 2 alkalommal kis lázzal, étvágytalansággal és köhögéssel átvészelte, most pedig már 1 hete beteg. Köhög, fel-le megy a láza, kedvetlen egész nap. Mi be vagyunk oltva, nekem 3 pfizerem van, de én is rosszul vagyok, viszont az első kettőn oltás nélkül estem át, az brutál volt 😞 van egy 4 hónapos babám is, neki semmi baja.
2022. febr. 5. 08:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
1 éves kisfiam 2 napig lázas volt, aztán köhögni kezdett és folyt az orra. A közérzete a láz elmúltával teljesen jó volt, játszott, evett. A köhögés kb egy hétig tartott, az orrfolyás kicsit tovább.
2022. febr. 5. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Lassan 3 éves fiamnak 2 nap este 38.6 láz volt étvágytalanság kb 3 napig, kis orr folyás. 3 hete voltunk, most múlik a rekedtség, ami nem állandó, de jön és megy 3 hete akár csak az orrdugulás.
2022. febr. 5. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Kb 1,5 hétig folyt az orruk és az egyik néha köhintett, mindenki oltatlan nálunk
2022. febr. 5. 10:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! És kitartást, jobbulást azoknak, akik még benne vannak!

Ma már csak hőemelkedése volt a lányomnak, és sokkal jobb kedve, szóval bízom benne, hogy túl vagyunk a nehezén!

2022. febr. 5. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Először tavaly ősszel volt Covidos a fiam.

Hétfőn, amikor mentem érte az oviba, szóltak, hogy folyt az orra, ne vigyem másnaptól. Oké.

Itthon talán 1x fújta ki egész délután…. Kedden itthon maradtunk, egész nap 3 orrfújás…. Semmi levertség vagy hasonló. Szerdán már nem folyt az orra, nem volt semmi baja, rohangált stb… viszont este úgy a semmiből, hányt egyet, de nem volt rosszul, rohant tovább…

Csütörtökön kellett menni igazolásért, megemlítettem a dokinak a hányást, elküldött tesztre, hétvégén megjött az eredmény, hogy pozitív… Szuper, karantén. Viszont itt be is zárták az ovinkat, mert az összes óvónő covidos volt és a gyerekek 90%-a.

Karácsony előtt 2 héttel oviban szóltak, van koronás gyerek, ha van tünet, ha nincs (nem volt)… teszt. Pozitív.

2022. febr. 6. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!