Ufokurtato007 kérdése:
Akit mostanában raboltak el az idegenek, leírná tapasztalatát?
Figyelt kérdés
Megsokasodtak az elrablások, tudatmódosítások az elmúlt hónapokban. Információt szeretnék gyűjteni és kideríteni, hogy az embereket javarészt ugyan azon faj egyedei rabolják el vagy sem.2022. febr. 8. 19:00
11/32 anonim válasza:
Ha már tudományos akarsz lenni, akkor dobd a bizonyítékokat!! Ezt megnézném!!!
12/32 anonim válasza:
Na figyelj elmeroggyantkám!!! De nagyon!! Erről a bolygóról még senkit nem raboltak el idegenek, és soha nem is fognak, mert a csillagközi utazás fizikai képtelenség!!! Nem csak nekünk de mindenkinek!!! Ez van!!!
13/32 anonim válasza:
Engem sem raboltak el még soha.
14/32 anonim válasza:
Látom a bizonyítékok nem érkeznek, csak a sumákolás!!! Na kisgyerek, hol vannak a tudományos bizonyítékok???
15/32 anonim válasza:
Végül is köszönjük, hogy vagy nekünk, mert különben nem lenne kin röhögni!!!
16/32 anonim válasza:
Jajj ne kérj már bizonyítékot mert kapunk vmi szar ufómagazinos elmosódott fotót egy 30km-re lévő fehér pontocskáról ami egyhelyben áll.
17/32 anonim válasza:
17#
Ő akart tudományos lenni!! Akkor bizonyíték kell!!Különben Feri mondta a hegyről. És ebben a formában kit érdekel!!!
18/32 anonim válasza:
Békésen iszogattunk a haverokkal. Aztán valami mosolygós bogyót kellett fogadásból lenyelni. De semmit nem éreztem.
Aztán hirtelen hűvös lett, és villogó kék meg piros fények voltak.
Piros ruhás lények nyomkodták a mellkasomat, meg valami csövet tettek a torkomba. Aztán már csak arra emlékszem, hogy az űrhajó nagyon rázkódott amikor vittek. Amikor magamhoz tértem egy Zacher nevű humanoid űrlény pofozgat.
19/32 anonim válasza:
Természetesen le lehet szavazni, de a fizikai törvényeket figyelembe véve a csillagközi utazás fizikai képtelenség, lehet okoskodni, csak semmi értelme!! Bizonyíték nélkül, pedig főleg!! Ha valaki olyan okos azért Nobel díjat lehet kapni!!! Szóval hajrá!!! Viszont a hülyeségre nem adnak Nobel díjat!!
20/32 A kérdező kommentje:
#21 Nem egyszer elraboltak már engem is, mivel túl sokat tudok. Egyik este mentem haza, dugnám be a kulcsot a kulcslyukba, erre rámugrik kettő reptoid a bokorból. Az egyiket ugyan sikerült lerúgnom magamról, de a másik aljas mód leütött hátulról. Először a közelben lévő könnyűcirkálójukra vittek, azután pedig elhagytuk a Földet és a Föld körül állomásozó anyahajójukra vittek, onnan egyenes út vezetett a kínzóterembe. Megpróbálták kiszedni az információkat belőle, többféle módon. Amikor nem sikerült, törölték a memóriám és meggyaláztak, majd kitettek egy búzamező közepén. Az Ellenállás tagjai vették az életjeleimet, így gyorsan rámtaláltak, majd a Galaktikus Tanács elé vittek, ahol a tanács tagjai és Csillaggyermek visszaállították a memóriám (még épp időben voltak) hősies, mártír cselekedetemért.
2022. febr. 8. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!