Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy az amerikai kormány szakértője szerint az ufók azok földönkívüli űrhajók?

Figyelt kérdés

Chris mellson a Clinton- és Bush kormányzat hírszerzési,majd később biztonsági és információs műveletekért felelős védelmi miniszter helyettese és a Szenátusi Hírszerző Bizottság személyzeti igazgatója volt.

Szerinte az ufók,az azonosítatlan repülő tárgyak minden jel szerint földönkívüli űrhajók,más lehetőség nincs.

[link]

Mi a véleményetek,egy ilyen fontos és bennfentes személy csak tudja,nem?

2022. febr. 5. 05:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
8%
60 - Milyen magammal? 58-asra reagáltam.
2022. febr. 5. 22:02
 62/85 anonim ***** válasza:
75%

57 szívesen meghallgatom mind a 19-et. "Nem én fogom eldönteni hogy mennyire hiteles e. De érdekelnek a ""valós"" érveid".

Szóval hajrá, ne Azt mond hogy van és mennyi, hanem azt hogy mik!

Mondanám hogy tanították az érvelést, de sajnos amit legutóbb tapasztaltam borzalmas, nem csodálom ha nem megy.

Ha bemész a boltba a kasszás biztos odaadja a farhátat ha azt mondod hogy az összeg a tarsolyomban van. Nem b+ ki kell pakolnod a tárcát fizetésnél. Kra nem érdekel hogy mennyi van a tarsolyodban, ha van elég ahhoz hogy meggyőzz a 19 magában 0. Ha felhozol egyet, ami tényleg hiteles és cáfolhatatlan, mi valóban már csak hit kérdése, S nem a józan ésszé akkor talán lehetne esélyed elérni is valamit.

Az alap állás nálam az, hogy nem zárom ki hogy lehet élet más bolygókon. Az én kérdésem csupán annyi, H mégis miért járkálnak ide?

Gondolom te fagyasztód is az antarktiszon van. Leruccansz este, kikapod, hogy legyen miből a másnapi kaját megcsinálni.

Az idegen belül egy ufoba, H fényévekkel távolabbi lakott bolygók élővilágát bsztassa. logic...

Cafolj

2022. febr. 6. 06:49
 63/85 anonim ***** válasza:
10%

62 - Megint nagy öngólt lőttél, ez a vita számodra bukovári.

19 tanulmányom van q LEGNEVESEBB professzoroktól, úgyhogy owned.

2022. febr. 6. 06:53
 64/85 anonim ***** válasza:
84%

63.

Öngól?

Csak írd meg, kik és mit állítanak. Ne azt hogy van!

Vagy nehéz felfogású vagy?

Mondom érdekel, szóval érvelj....

Másnem neveket. De ezek alapján... Azt sem tudod mik az elvileg ismert idegenek fajainak a nevei, milyen főbb személyiséggel/tulajdonságokkal rendelkeznek s hogy hol élnek.

Én úgy vagyok ezzel szkeptikus, hogy utána jártam hittem benne. Szóval eléggé nyitott vagyok. Te úgy vagy hívő hogy szrt se tudsz. Legalábbis a válaszaid ezt tükrözik.

A nagy betűs VITA röviden:

- Nem minden ufo lehet földönkívüli.

-Tipikus szkeptikus.

- Mivan?

-19 dokumentumot ismerek.

- Mik azok? Érdekelnek, érvelj!

-Tudósoktól, tanultam. Úgyhogy buktad!

-Éz hol válasz a kérdésre? Érvelj!

Nem értem, milyen vitáról beszélsz... amúgy.

Ez egy gci nagy nulla, nem vita. Meg beszélgetésnek is rossz, bebeszva a kocsmában is jobbak vannak, ennél.

2022. febr. 6. 18:57
 65/85 anonim ***** válasza:
75%

64

Itt a pont!

2022. febr. 6. 19:00
 66/85 anonim ***** válasza:
82%

A IQ S kérdésedre itt szépen látszik, hogy melyik rétegnek nagyobb az IQja....

Kedves Rotzig Krähe.

2022. febr. 6. 19:02
 67/85 anonim ***** válasza:
50%

"Én úgy vagyok ezzel szkeptikus, hogy utána jártam hittem benne. Szóval eléggé nyitott vagyok."

Szóval utána jártál és hittél benne. Ez azt jelenti, hogy te is ismered a bizonyítékokat!

Haha, nagy szilvásbukta volt ez a beismerés!

2022. febr. 6. 19:31
 68/85 anonim ***** válasza:
85%

67

Hogy te milyen hülye vagy

2022. febr. 6. 20:18
 69/85 anonim ***** válasza:
85%

67

Ez neked szilvás bukta. Azt mondtad nálad vannak ezek a nem létező bizonyítékok és senkinek nem árulok el (mert nincs mit csak játszod az elmebajost). Ezzel a saját szavadat keresztezed.

Bukta van!

2022. febr. 6. 20:26
 70/85 anonim ***** válasza:
82%

Szövegértés. Linkeljek ált. iskolai anyagokat róla.

"Én úgy vagyok ezzel szkeptikus, hogy utána jártam hittem benne. Szóval eléggé nyitott vagyok."

" utána jártam hittem benne"

Ez azt jelenti hogy hittem benne S kerestem bizonyítékokat. De egyiket sem találtam eddig hitelesnek. Mellesleg nem árt felhivnom a figyelmes a múlt időbe hejett mondatra. Pl hittem. S nem jelen idő: hiszek.

"úgy vagyok ezzel szkeptikus"

A szkeptikus szó nálam nem a full tagadó embert jelenti, hanem azokat kik nem hisznek el minden szrt. Csak mert valaki azt mondta. Feltételezem, hogy tévedhet és tisztában vagyok hogy én sem vagyok tévedhetetlen.

"Szóval eléggé nyitott vagyok."

Úgyhogy nyitott vagyok az eddig fel nem mutatott érveidre. Amik egyre inkább úgy tűnnek, hogy te sem rendelkezel velük.

Úgyhogy úgy érzem jogosnak ha tőled idézek neked:

"Megint nagy öngólt lőttél, ez a vita számodra bukovári."

A kérdés továbbra is ugyan az.

Mik azok?

Nem nehéz, nem nagy kérés. Kivéve egy tudatlan, a témában inkompetens ember számára.

Szánalmas hívő vagy ha hiszel ezekben, szkeptikusnak megint szr mert azok is többet kinyitanak hozzá. Másnem jobban érvelnek.

Trollnak meg megint gyenge vagy. Még csak felse bsznak a válaszaid. Humorosnak meg nem mondanám.

2022. febr. 6. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!