Mi a véleményetek arról hogy az amerikai kormány szakértője szerint az ufók azok földönkívüli űrhajók?
Chris mellson a Clinton- és Bush kormányzat hírszerzési,majd később biztonsági és információs műveletekért felelős védelmi miniszter helyettese és a Szenátusi Hírszerző Bizottság személyzeti igazgatója volt.
Szerinte az ufók,az azonosítatlan repülő tárgyak minden jel szerint földönkívüli űrhajók,más lehetőség nincs.
Mi a véleményetek,egy ilyen fontos és bennfentes személy csak tudja,nem?
Te is csak azért tartod hihetőbbnekmaz idegen flottát, mert jobban be van épülve a popkultúrába.
Egyébként nonszensz lenne.
6 vagyok. De ehhez semmi szkepticizmus sem kell, ez a neve kedves 7 és 8. Ennyi a minimum tény amiben vitának nincs helye.
Ha alacsonyabb intelligencia hanyasossal rendelkeztek az ugye nem az én bajom. 😉
"Ha alacsonyabb intelligencia hanyasossal rendelkeztek az ugye nem az én bajom. 😉"
Mégis te zársz ki bizonyított dolgokat, csak mert nem szeretnél hinni benne.
54 ezt te mégis miből szűrted le?
Az ufok között lehet attól még földönkívüli űrhajó, de nem minden ufo földönkívüli űrhajó. Ahogy azt te S a kérdező is állítja a kérdésben.
Szóval ki is "zár ki bizonyított dolgokat"?
Ha te egy alap tényt is támadásnak veszel?
Mutass bizonyítékot, nem én fogom eldönteni hogy mennyire hiteles e. De érdekelnek a ""valós"" érveid.
És még mindíg nem mutattál egyet sem.
59
Gratulálok magaddal beszélsz! Ez már súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!