Mi a véleményetek arról hogy az amerikai kormány szakértője szerint az ufók azok földönkívüli űrhajók?
Figyelt kérdés
Chris mellson a Clinton- és Bush kormányzat hírszerzési,majd később biztonsági és információs műveletekért felelős védelmi miniszter helyettese és a Szenátusi Hírszerző Bizottság személyzeti igazgatója volt.
Szerinte az ufók,az azonosítatlan repülő tárgyak minden jel szerint földönkívüli űrhajók,más lehetőség nincs.
Mi a véleményetek,egy ilyen fontos és bennfentes személy csak tudja,nem?
2022. febr. 5. 05:48
21/85 anonim válasza:
"Te voltál a kiválasztot! Az volt a szereped hogy egyensújt hozz a galaxisba, nem hogy elpusztítsd!
A tesvérem voltál Anakin!"
Ahj bazzz, ...rég nevettem ilyen jót.
22/85 anonim válasza:
21 - Így van, ezt bizonyítja az is, hogy az ufókutatóknak sokkal jobb az aurájuk!
23/85 anonim válasza:
Jó, de mondjaatok már egy ilyen ufológust!
24/85 A kérdező kommentje:
2022. febr. 5. 15:08
25/85 anonim válasza:
Ez az oldal a jedi képzést kihagyta.
26/85 anonim válasza:
Nem kell az ilyen kérdésekre válaszolni. Amióta Velociraptor bevallotta, hogy troll nem kérdés, hogy a többi is az mivel kollégáknak hívják egymást és voltak közös kaladjaik.
27/85 anonim válasza:
Ahha, én nem vagyok troll de az hogy bizonyíték nélkül a levegőbe beszéltek, az fix hogy kamu.
28/85 A kérdező kommentje:
Nektek mindenki troll,igen,van egy-kettő mint ufokurtató meg társai,de ÉN nem vagyok az.
2022. febr. 5. 16:24
29/85 anonim válasza:
28
31-es válasz ha azóta nem sorszámozódott át:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__11582050-mi-..
30/85 anonim válasza:
Hát addig nem megy a számozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!