Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Már a sajtó sem tudja tovább...

Ufokurtato007 kérdése:

Már a sajtó sem tudja tovább tagadni az inváziót, Önnek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

Ufokutatók régóta hangoztatják a reptoid invázió közeledtét, sok szkeptikus troll persze nem hisz benne és kifigurázza az ufológusokat. Most az invázió közeledtéhez már a sajtó sem tudja tagadni.

Idézet a cikkbol:,, Fel kell készülnünk a földön kívüli fajok lehetséges inváziójára"

Forrás: [link]

2021. nov. 20. 13:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Ennek a linkek nincs is köze az invázióhoz.
2021. nov. 20. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

11-es ezt irtam en is. A foldonkivul levo mikroorgabizmusokrol ír a cikk. De o es velociraptor ha mar egy cikkben foldonkivulit vagy ufo szot latnak akkor egybol reptoidoznak vagy egy ujabb emberre huzzak ra hogy reptoid.

Vajon ha szemelyesen latnanak elfutnanak helyet adva nekem mert azt hiszik reptoid vagyok vagy jonnenek furkos bottal?

En megmondom oszinten van hogy kacagok ezen hogy reptoidnak hittek de az igazat megvallva ez azert nem vicces nagyon nem mert olyan iranyba mozdulhat a dolog ami veszelyeztethet reptoidnak hitt embereket. Ezert irtam hogy veszelyes amiket muvelnek itt a gyk-n es ezert emlegettem azt a bizonyos incel mozgalmat mert oket mar terror fenyegetettsegnek tekinti tobb orszag. Nehogy arra a sorsra jusson.

2021. nov. 20. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
* mikroorganizmusokrol ir a cikk
2021. nov. 20. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
De mivel emiatt mar halt meg ember szerintem ijeszto es szegyen hogy ezt propagaljak. Inkabb annak a csaladnak a helyebe kene kepzelniuk magukat akiknek a gyerekuk elhunyt emiatt.
2021. nov. 20. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
Már a háttérhatalom is érzi, hogy nem bírják tovább titkolni a földönkívüliek létezését, ezért lassan csepegtetik az infókat, hogy az emberek feltudják dolgozni folyamatában. Fogtok még csodálkozni szkeptikuskák!
2021. nov. 21. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
34%

15

En hiszek az idegenekben, de a trollok szavát soha nem fogom elhinni.

2021. nov. 21. 21:11
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
A hülyék inváziójától miért nem tart senki?
2021. nov. 23. 07:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az Inversion játék megjelenését követően alakult ki a laposföld hívők szektája, aminek 40e hazai követője is van, ezért meg sem lepődök Balázska kérdésén :)
2021. nov. 26. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!