Már a sajtó sem tudja tovább tagadni az inváziót, Önnek mi a véleménye?
Ufokutatók régóta hangoztatják a reptoid invázió közeledtét, sok szkeptikus troll persze nem hisz benne és kifigurázza az ufológusokat. Most az invázió közeledtéhez már a sajtó sem tudja tagadni.
Idézet a cikkbol:,, Fel kell készülnünk a földön kívüli fajok lehetséges inváziójára"
Forrás: [link]
Tudjuk Ufokurtato hogy te egy olyan embernek hiszel aki miatt halt mar meg EMBER mert azt hitték gyíkember. Szoval terror fenyegetettsegkent lehet kezelni a David Icke hivoket is plane ha emiatt atrocitas eri az itt lévő embereket csak mert mertek szólni hogy nem kéne egymásban bizalmatlansagot kelteni mert hiszen alakvaltok a gyíkemberek. David Icke sportkozvetítő amugy. Ártatlan ember halt meg miatta ki tudja mennyi nehezseggel.
A kedves tarsad is ram azt hitte gyíkember vagyok es ti minket neveztek trollnak de az csoppet sem fordul meg a fejetekben hogy mennyi embert sértetek meg csak mert ha nem bologat akkor egybol legyíkemberezitek oket vagy letrollozzatok.
Kezdetek ti is az incel mozgalomra hasonlítani es ez a leginkabb ijeszto ebben.
5-ös az is sullyos hogy ilyen hulyeseg miatt kinyirtak egy embert mert azt hittek reptoid.
Irtam hogy kezd hasonlitani az incel mozgalomra es ez ijeszto ha igy folytatjak aki erre fogekony az uton utfelen azt hiszi az emberekre hogy reptoid. Nehogy emiatt tobb embernek baja legyen. Engem is reptoidnak hisznek pedig ember vagyok. Ez is sullyos es serto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!