A Marson élet van csak a NASA titkolja, erre varrjatok gombot szkeptikusok, mit gondolszt?
Figyelt kérdés
Ebben a videóban egy híres elismert magyar ufológus kolléga mutat bizonyítékot arra, hogy a Mars bolygón élet, talán még civilizált létformák is vannak! (ebben: https://www.youtube.com/watch?v=T3HMfaZqB10&t=8s&ab_channel=.. ) Szkeptikusok, ez elég meggyőző számotokra, hogy elismerjétek a tényeket?2021. nov. 4. 22:18
2/16 anonim válasza:
Kik által elismert? Az olyan dilinyósok által mint te?:D
3/16 anonim válasza:
Napi szinten látok retard kérdéseket ettől a kérdezőtől, és mindig ugyan azon a szinten vannak :D na most vagy bogaras az emberünk, vagy jó kedvre akar minket deríteni :D
4/16 anonim válasza:
Adj tűt gombot és cérnát.
" :D na most vagy bogaras az emberünk, vagy jó kedvre akar minket deríteni :D "
3 szerintem igen.
5/16 anonim válasza:
Mi a rákosbéltetű az az "ufológus"?
6/16 Ufokurtato007 válasza:
ufológus, aki egyetemen végzett ufológiai karon és ebből doktorált, tehát kutató, vagyis ufókutató.
7/16 anonim válasza:
Végülis régen volt egy pályázat, hogy aki életet talál a földön kívül... a Mars kivételével.. xD
8/16 anonim válasza:
#6 annyit mondod az egyetemet végzett ufológust, hogy már érdekel kik akkora barmok, hogy egy ilyen szakot indítsanak?
9/16 anonim válasza:
Csak mert akkor jelentkeznék, fszságából pénzt keresni? Hogy ne!
10/16 anonim válasza:
Na arra én is kíváncsi vagyok, hogy melyik félőrült egyetem indítana ilyen áltudományos szakot. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!