Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi az oka, hogy leült az...

Mi az oka, hogy leült az egész ezotéria kategória?

Figyelt kérdés
Nincsen jó kérdések.
2021. szept. 22. 14:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%
A szkeptikus és az elmeroggyant skizofrén között elég nagy különbség van. És sajnos egyre több itt az utóbbi, ezért.
2021. szept. 22. 18:30
 12/25 Grimfox ***** válasza:
79%

Sehogy, ugyanis egyetlen részt, vagy rész részletét sem láttam még a Family Guy-ból.

Mivel nem tudom miről van szó pontosan, csak azt tudom mondani, amit a kereszténységről tudok. Aki nem hisz istenben, és követi Jézust, de spiritualitással foglalkozik, az olyan, mintha varázslást, vagy hasonló tiltott dolgokat űzne, vagy a démonok ámításának engedne, és ez a keresztények szempontjából olyasmi, ami miatt pokol jár. Nem véletlen, hogy nem tudok hinni a keresztény tanokban.

2021. szept. 22. 18:34
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Kérdező!

A kategória nem ült le. Te fejlődtél sokat.

További jó utat.

2021. szept. 22. 19:48
 14/25 anonim ***** válasza:
10%

Túlmoderálták a modereptoidátorok! Juhéj!

Gratuláljunk nekik.

*tűzijáték*

2021. szept. 27. 12:02
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Annyira varták hogy megjelennek az ufók vagy legalábbis hivatalosan elismerik őket, hogy mivel egyik sem jött be, kicsit elszontyolodtak.
2021. szept. 30. 10:36
 16/25 anonim ***** válasza:

Először is.

NEM hülyeségek és vannak trollok de ahhoz hogy most te szórakozz az amúgy igaz sztorikon nem vicces.

2021. okt. 3. 13:46
 17/25 anonim ***** válasza:
32%

Grimfox, én szkeptikusként teljesen megértem azokat, akik csak lehülyézik, vagy pszichológushoz küldik az ezotéria rovatban kérdezőket. Nem helyeslem, de megértem.

Azért fontos leszögezni, hogy az ezotéria a tudománytól való elfordulást feltételezi, ami olyan szörnyű dolgokhoz vezetett, mint pl. „fényevő családok”, ahol gyerekek halnak meg, mert a család „alternatív gyógymódokat” keres, vagy az oltásellenesség, ami miatt száz éve legyőzött betegségek visszatérnek, stb.

Azt gondolom, irreális elvárást támasztasz, amikor azt várod el, hogy ész érveket írjunk az ezotéria hívőinek. Ez kb. olyan, mintha egy szélsőbalos és egy szélsőjobbos próbálnának érvelni, teljesen értelmetlen, hiszen a kiindulási alap is más, én tudományos tényekkel érvelnék, az ezoterikusok pedig mással (olvasd el az ide kiírt kérdéseket, általában kamuoldalak cikkeit linkelik, vagy megfoghatatlan személyes tapasztalatokat, stb.)

Problémának érzed, hogy pszichológushoz küldünk olykor embereket. Hogy a fenébe ne tennénk? Sokan olyanokat írnak itt le, hogy pl. démonokkal beszélgetnek. Ne haragudj, de a tudomány szerint az, aki démonok hangját hallja, beteg, jó eséllyel veszélyes is!

Összességében ilyeneket terjeszteni veszélyes és társadalmilag baromira káros. Megértem, ha valaki erre frusztráltan reagál, még akkor is, ha – mint korábban írtam – szerintem sem célravezető.

2021. okt. 7. 08:24
 18/25 Ufokurtato007 ***** válasza:
56%
sok a szkeptikus akik viccet csinálnak a témából, illetve a kókler ufológusok.
2021. okt. 29. 06:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Felnőtt a régi trollkodó fiatalság...
2021. okt. 29. 16:58
 20/25 anonim ***** válasza:
Az újat meg jó ha nem engedjük be ide.
2021. okt. 29. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!