Mi az oka, hogy leült az egész ezotéria kategória?
Sokkal többet ártanak a kategóriának az agyatlan, rosszul megfogalmazott kérdések, mint a szkeptikusok válaszai.
A szkeptikus válasz is lehet hasznos, mert
- vagy megerősíti hitében a kérdezőt,
-vagy pedig gondolkodásra készteti.
.
Ám nem csak erre a kategóriára jellemző, hogy sok válaszoló összekeveri a "Hasznos számodra ez a válasz?" kérdést a "tetszik a válasz"-szal.
.
Kérdések és válaszok közt is találhatók olyanok, mintha írója lejártásképp koptatná klaviatúráját.
Grimfox, az általad említett válaszolóktól csak ennyi telik.
Agyi alulműködés.
A szkeptikusok miatt elmentek előbb azok akik kerdeztek aztán azok is akik válaszoltak.
Győztek
Én is ateista vagyok olyan értelemben, hogy nem vagyok vallásos, és nincs konkrét istenképem, amihez ragaszkodnék, vagy amiben szilárdan hinnék. A spiritualitás lehet független ettől.
És szerintem ha érdekel a spiritualitás, vagy hogy hogy gondolkodnak azok, akiket érdekel, akkor tényleg érdemes kérdezned. A kérdezés módja már más tészta. Az nem mindenkinek megy úgy, hogy már a kérdéssel ne nyilvánítsa ki, hogy aki foglalkozik spiritualitással, vagy hisz valamiben, az hülye. A szkeptikusoktól érkező értelmes kérdések általában még hasznosak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!