Az ezoteria ufo kategóriában mit keresnek sokszor professzorok tudósok mikor egy ezoterikus ember beír a tudomány kategóriába fel vannak lázadva mit keres ott?
Biztos nektek is feltűnt akit érdekel a téma mágia vagy ufo témakörben kiírnak egy kérdést.
Rögtön jönnek a 6 professzori meg doktori címmel rendelkező emberek néha csak trollok de néha túltolják a tudományos baromságaikat ebben a rovatban sértegetve a másikat és lenéző válaszokat írva.
De mikor pár ezoterikus elmegy a tudományos rovatba leírja a saját véleményét akkor fel vannak lázadva mit keresnek.
De mikor az ezoteria rovatban feltűnnek a tudomány eme magasan művelt szakemberei még azon vannak felháborodva ha megkérdezik tőlük ők mit keresnek az ezoteria rovatban.
Akkor ez hogy is van?
Megtudnátok mondani?
Ez egy nagyon jó kérdés! Én is írtam ki még tavaly kérdéseket a tudomány kategóriában, mert az ottani véleményekre voltam kíváncsi. És mi történt? Pont, az, ami a kérdés alatt olvasható, aztán végül áttették ide. Pedig a kérdés határeset volt, nem kimondottan ezoterikus. Lehet, hogy a moderátorok nem voltak a helyzet magaslatán, vagy esetleg jelentették a kérdésemet, hogy szerintük rossz kategóriában van.
Tényleg az lenne a legjobb, hogyha nem írnának ide materialisták. Az egyes hozzászólást pedig remélem hogy törlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!