Miért van az, hogy ez a kategória egyre jobban ellaposodik?
Régóta figyelem, milyen kérdések és válaszok jönnek, mennek itt, de ez már a humor kategóriát súrolja legtöbbször.
Először is nem értem a sok szkeptikus mit keres egy ilyen kategóriánál, nekik, kellene, egy külön kategória, ahol egymással erősködnének, a maguk fajták közt, de a másik oldalt sem értem, mert az ezoteria témákat kedvelőknél is sok a troll kérdés, aminek egy része, tényleg csak provokáció, a szkeptikusok részéről, mint azt itt régebben pár felhasználó, akiket hála az égnek, azóta már töröltek.
Nem sajnálkozok.
Szerintem aktuális a kérdés, mert mostanában, alig van erre a kategóriára jellemző kérdés.
A kifejtett részben indokoltam miért is.
Aktuális kérdés OK, de akkor is csak az viszi tovább a dolgokat, ha témába vágó, jó kérdések jönnek elő.
Te is tudod, hogy troll válaszok, provokációk mindig is voltak, lesznek. Ez attól, hogy itt megbeszéljük semmit nem fog változni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Pl az ilyen kérdésekről beszéltem, most írták ki pár percre.
És a humor kategóriába lenne a helye.
De mégis, ide írta.
Értem, de ilyen mindig volt és lesz is, egyszerűen nem kell vele törődni:)
Vagy nézz vissza talán régebbi, érdekes kérdésekre, azokra is tudsz még válaszolni. Van több száz.
# 1:
Én konkrétan egy értelmes kérdést tettem fel eddig ebben a kategóriában, de azt is a flegma akárkik szétoltották; pedig komoly kérdés volt és nem súrolta a vicc határát.
Azóta inkább hagyom a fenébe ezt az egészet. Most is csak véletlenül klikkeltem ide.
Utolsó, pont erről írtam.
Ezeket az embereket miért nem tiltják ki?Csak az ezoteria első oldalán vagy 10 kamu, troll kérdés van kiírva, és nincs a vicc kategóriában egyik sem, direkt ide írja ki, volt, aki elismerte szórakozni jár ide.
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!