Lehetséges az, hogy űrlények termékenyítenek meg nőket?
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_712376..
Érdekel, hogy mi a véleményetek róla.
igaz ez nem az de olyanokról ír hogy disznó és ember kereszteződése. stb nézd meg érdekes de meg keresem azt a pókosat is de nem találom :(
elvileg egy régi történet szerint úgy teremtették az embert, először mesterségesen próbálták kihozni, de nem siekrült, és természetes módon sikerült: igy született az első ember
de erről nem tudok semmi bizonyitékot csak hallottam
it a kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1281..
óóóóóhhh Diator te annyira ari vgy de most komolyan én annyira megszerettelek!!!!!!!És érzem hogy szerelmes lettem de nem tudom h mért :S
De én idősebb vagyok !!!!26 vagyok,163cm magas,48kg,hosszú szőke hajú és világos bőröm van és szép arcom Ja és lány vagyok amugy!De a 404 is aranyos de ő már öreg hozzám!És ha a 404 fiatal lenne akkor se kéne,mert te cukibb dolgokat írsz!De nem baj?De én úgy szeretném hogy nem egy éjszakásat hanem többszöris jó?Mert ne érezzem hogy kihasználsz jó?Vagy van valakid?Egyáltalán baj h 26vagyok?
:) nem baj hogy 26 vagy még úgy ahogy bele fér , nincs senkim mivel kb 3 hete szakítottam a barátnőmmel , ahogy leírtad magad nagyon szép lánynak nézhetsz ki és köszönöm hogy tetszenek a írásaim. Meg lep hogy van egy rajongom , én 174 cm magas vagyok és kb 60 kiló körül sportos test alkat, stb én is jól nézek ki tudtommal :)
de ugye te nem egy idegen vagy :D most nézem a kérdést , kicsit vicces helyzet . Am nem értem hogy hogyan tudtál bele szeretni írás tudományomban annyi hogy meg tanultam a iskolámban úgy gépelni hogy nem kell néznem a bilentyüzetet, és ez által olyan gyorsan gépelek hogy csomó helyesírási hibám van :D
Huu hát csak most nézem a kérdőjeleket a mondataid után :) hát nem is tudom, nem vagyok valami nő faló , de ha gondolod és ha van msn-ed akkor szívesen meg ismernélek :)
de nem igérek semmit. :D persze képet is küldök majd magamról ha gondolod :)
hurááááááááá!!!!!!!!
nekemis van msn em!majd megagyuk egymásnak!és azért szerettelek meg mert amikor olvastalak,oan melegség áratt belém de nemtom mi volt az,és éreztem h szeretlek!És ha még jól is nézel ki,az még szuperebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!