Mit gondoltok, ezek valódi űrlények?
2011. máj. 25. 06:33
1/13 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor kétlem hogy űrlény. xD Ugyan már, minek akarna egy űrlény disznónak kinézni? Vagy denevér emberré változni?
2/13 anonim válasza:
Ott van gollam egy kicsit kiszőrösítve. A másikról meg ordít a photoshop
3/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szerintem senki nem olyan hülye, hogy elhiggye, hogy azok valódi képek. Ebben a cikkben az információ számít, nem az illusztráció.
2011. máj. 25. 10:11
4/13 anonim válasza:
Gyerekek azért nem minden hazugság ám!A valódi mindig elvegyül a hamisak között.Csak mindenki fél...
5/13 anonim válasza:
Ha ezek az esetek tényleg megtörténtek, akkor is kétlem hogy valami ufó. Inkább valami démon, vagy valami genetikai mutáns. Vagy CIA kísérletek elszabadult eredménye. Minden esetre, tuti nem űrlény.
6/13 anonim válasza:
Biztos egy alakváltó reptoid sz*patja népet.:D
vagy tényleg egy medvedisznóember, de akkor eléggé elfuserált mert csak medveember.:D
7/13 A kérdező kommentje:
Akarod mondani csak disznóember? :D Amúgy érdekes, nekem is a reptoid ugrott be először, a denevér miatt... de a disznót nem vágom :D
2011. máj. 25. 13:50
8/13 anonim válasza:
ja, igen, disznóember:D jólvan na, fáradt vagyok:D
9/13 anonim válasza:
hát sztem nagyon böszmeség :D
úgy őszintén, mér kéne azt elhinni, hogy az emberek szeme láttára akarna valami átváltozni. a filmekben sem úgy van :D alapból nagy hülyeség. most ilyen kamu történeteket én is kitalálok.
10/13 anonim válasza:
Ez a sima Dragonall nevű anime első pár részéből egy történet...
ittvan egy rövidke videó a karakterről: kb 1:17től rédemes nézni: http://www.youtube.com/watch?v=hon0KgBwW6g
aki meg nemtudja mi az a dragonball szégyelje magát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!