A gabona köröket miért csinálják az ufok?
Figyelt kérdés
Szerintem ez mögött valami van. Sokan azt mondják hogy így akarnak kommunikálni velünk szerintem viszont csak lopják a gabonát hogy gabonapelyhet készítsenek belőle és azért ilyen formákat vésnek a táblába mert így nem olyan feltűnő. Gondolj bele ha csak egyszerűen learatnának a széléből az milyen lenne már mindenki tudná csak egyszerűen elviszik a termést így viszont azon gondolkoznak az emberek hogy vajon mi a jelentése.
Milyen trükkösek! Szerinted is?
2020. júl. 29. 18:06
11/12 anonim válasza:
#10 De lentebb kifejtettem a magyarázatot, hogy miért nem igaz ez a felvetés, hogy gabonát lopnak.
12/12 anonim válasza:
Én egyszer szívesen elmennék az ő bolygójukra, és kivágnék az erdőjükből vagy 6 mázsa fát, csipkemintában. Mit szólnának hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!