Aelister kérdése:
Miért pont gabona területen szálnak le u. f. o-k?
Figyelt kérdés
Számomra is rejtély,de ezt meg is lehet csinálni elvileg.
Miért nem kukoricamezőn?
Az azért nem lenne semmi.
Gondolom én.
2015. jún. 12. 17:43
1/13 anonim válasza:
Egyszer és utoljára szálltak már le kukoricamezőn is, de elkezdett kipattogni a kukorica ők meg erre azt hitték hogy a hadsereg támadt rájuk.
2/13 anonim válasza:
Illetve zöld gabona nem jó
Csak ha már aratható, csakis akkor jönnek ugye?:P
Ez alapján ők is aratni jönnek, nem szóltak nekik,hogy van liszt a tescoban is.
3/13 anonim válasza:
A első válaszoló kommentje a kedvencem az egész gyakorin :D Ötletes és vicces, ha lehetne 1000x zöldet pacsiznék;)
5/13 anonim válasza:
Ezt honnan veszed, hogy ott szálnak le?
6/13 anonim válasza:
"szállnak le" - így akartam írni
7/13 anonim válasza:
Biztos a gabona miatt. Kell nekik hazavinni.
8/13 VaTa94 válasza:
Ez egy jó kérdés én is gondolkoztam rajta, nem jutottam értelmes válaszra. Ha egy erdőt tarolnának le az már valami lenne, vagy egy várost... Asszem az már látványos lenne, habár nem biztos, hogy örülnénk neki.
9/13 FüligJimmy88 válasza:
Akár léteznek UFO-k, akár nem , a gabonaköröket nem ők csinálják. Van egy időpont éjszaka vagy hajnalban, nem tudom pontosan, ha akkor letapossák a gabonát, úgy marad. Talán a pára miatt, dunsztom sincs, te is tudsz csinálni. Szoktak is csinálni akiknek marha sok idejük van, írd be a gugli képkeresőjébe hogy gabonakörök, némelyik egész jópofa.
10/13 anonim válasza:
Erre több magyarázat is van:
-a búzában nem él loú
-trollkodásból
-búzát lopnak
-részegek
-az N-ufók esetében pedig nem tudjuk mi ösztönzi őket erre de valószínűleg viccesnek találják a búzaszemeket, aztán elkezdenek össze-vissza ugrálni végül pedig letapossák az egészet, ezért jönnek a jószándékú értelmes fajok és korrigálni próbálják amennyire lehet így jönnek létre a gabonakörök is gyakran.
-mert vandálkodnak, nekik a gabonába rajzolgatás olyan mint a graffiti nekünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!