Most megőrültem? Már magam se tudom.
A múlt év októberétől idegen lények látogattak meg.
Áldozata ezeknek a találkozásoknak én voltam.Mindegyik találkozás óriási megrázkódtatás volt a számomra.A lények kikkel találkoztam egyáltalán nem voltak olyan bölcs jóakaratú teremtmények mint a Harmadik típusú találkozások és hasonló filmek alapján várná az ember.Kétségbeejtőek voltak, pusztítóak és újra meg újra visszajöttek.
Egyik este arra ébredtem mintha valaki erősen a vállamra csapott volna.Felébredtem. Arra a következtetésre jutottam, hogy valami idegfeszültség válthatta ki belőlem ezt az érzést.Visszafeküdtem aludni.Nem tarthatott tovább pár percig mikor léptek zaját hallottam a lakásban.Ismét felkeltem füleltem.A léptek egyre közelibbnek tűntek. Nagyon megrémültem. Felakartam kapcsolni a villanyt de az nem működött. Hirtelen a szobaajtóm lassan nyílni kezdett.Első látásra azt hittem valami majom jött be de ez lehetetlen hiszen Budapesten nincsenek majmok. Csak az állatkertben mi 15 kilométerre van.Fel akartam kelni de nem tudtam. Egy hang szólalt meg a bal fülemben mi azt mondta aludj. amint akit kővel fejbe vertek úgy dőltem párnámra. Erős fényre ébredtem fel. Egy asztalon feküdtem és ezek a "majmok" vettek körül. Nem emlékszem adtam e ki bármilyen hangot de biztos üvöltöttem félelmemben mert az egyik azt kérdezte hogy mit csináljanak hogy ne sikoltozzak.
A válaszom nagyon megdöbbentett. Azt válaszoltam had szagoljalak meg. Az a lény odajött hozzám és orrom alá dugta kezét. Édeskés illatot éreztem. Ezt az édeskés illatot még most is érzem orromban. Karon fogtak és egy nagy szobába vittek hol rengetegen voltak. Furcsa volt egyedüli embernek ott lenni. Az egyik odajött hozzám. Akkora volt mint én. A többi kisebb volt jóval nálam.
Gondoltam biztos a vezetőjük. Nagyon meglepődtem mikor a nevemen szólított. De még jobban meglepődtem mikor számon kért magyarázzam el miért bomlott fel az Osztrák-Magyar Monarchia. Elmondtam mit tudtam. Mikor befejeztem elvesztettem eszméletem. Az ágyamban tértem magamhoz.
Most mi történt? Elraboltak az idegenek vagy mi? Tudom azt fogjátok gondolni hülyítelek titeket pedig nem áll szándékomban. Tudatmódosító szereket sem használok.
Én vagyok egyedül ezzel vagy történt másokkal is hasonló?
3 lehetséges magyarázat van és tényleg nem szemétkedésből írom:
1. komoly alvásparalízised volt (nem írom le mi ez, nézz utána)
2. kezdődő pszichiátriai probléma, ha ez még egyszer előfordul, orvos!!!
3. álmodtad az egészet
bizonyos szinten hiszek az eltérítésekben, érdekel a téma, sok szakirodalmat olvastam a témában, de majomszerű idegen lényeket egyik sem taglalt. a klasszikus szereplők a kis szürkék, a magas jóindulatú szőkék, fekete csuklyás alakok és ehhez hasonló humanoidok. de majmok...???
Ezek emlékfoszlányok magadtól vannak vagy hipnózis által?
Szerintem egy komolyabb alvásparalízised volt ami után visszaaludtál és erről álmodtál. Nem foglalkoztál abban az időben sokat idegen lényekkel,történelemmel?
Nem tudom miért érdekelné őket mi történt a Monarchiával(biztos valami fogadás volt a dologban :P)
Vagy leszáll az első idegenűrhajó a Mo.-n az űrhajó ajtaja leereszkedik kis szőrös lények lépnek szeretett országunk felszínére,majd könnycseppeket hullajtva megszólalnak: -Testvéreink! végre megtaláltunk titeket!
és akkor elmondhatjuk hogy nem csak a Föld minden jelentősebb eseményénél volt jelen magyar hanem még az idegenek is magyarok :D
Én hiszek neked , nekem is lenne egy két kérdésem de azelőtt elmondom a véleményemet , ha csukjában voltak ugye és egy szárnyas madár volt rajta , a szárnyas kígyóban az indiánok hittek már nem nagyon emlékszek hogy az asztékok vagy a maják.Vannak ilyen dolgok de ha majmok voltak akkor szőrösek voltak?
Más részről nem ajánlom hogy orvos hoz meny ezzel nincs semmi bajod , Mindenkivel előfordul ilyen vagy ehhez hasonló dolgok.Meg aztán az orvos mit tudna csinálni.
A másodiknak üzenem hogy szerintem meg olyanokból lesz a gyilkos aki ilyen választ ír. A kérdező szépen elmondta a mondókáját ezért nem kéne neki ilyeneket írni.
Hát szerintem jár utána hogy a szárnyas kígyó hol szereppel és akkor rá jöhetsz hogy állom vagy sem.
Más részről meg szerintem azért kérdeztek az osztrák magyar monarchiáról mert lehet hogy abban az időben látogattak meg minket és lehet hogy nem követték soron az eseményeket. Ráadásul szerintem akkoriban fedezték fel a légballont ami lassú volt de megbízható , igaz hogy csak egy pár baleset történt vele, és azért vonták be ,de viszont lehet hogy a Idegenek állnak a légballon mögött is.
Szárnyas kígyó hmmm... nekem erről az aztékok ugrottak be nah nézzünk is utána:
Eredetmítoszuk szerint napistenük, Vitzilopocstli arra utasította őket, ott telepedjenek le, ahol egy különleges jelre bukkannak: egy kaktuszon ülő, kígyót tartó sasmadarat fognak látni. 1325 körül az aztékok meg is találták a madarat a kígyóval a Texcoco-tó egyik mocsaras szigetén, és a helyszínen megalapították Tenochtitlánt, „a Fügekaktusz helyét”.
-A szárnyas kígyó véletlenül nem egy kígyót tartó sas volt?
A kígyó jelentése az aztékoknál:
a kígyó vedlése a világ folytonos megújulását és ugyanakkor változandóságát, hullámzó mozgásával pedig a vizet és így a termékenységet jelenítette meg.
Miközben írok most bukkantam az egyik azték istenre ami felett eddig átsiklottam
Ketzalkoatl Tollas (vagy Drága-) kígyó, a szél ura, gazdag legendáriummal a szél ura!?(végülis az űrhajót lehet nevezni a légtér urának) érdekes egybeesés.
Keresgéljünk még,vegyük a kígyót lezártnak jöjjenek a majomemberek:Az azték mitológiában semmi sincs a majmokról
ugyanúgy mint más népekében sem. Közelítsük meg máshonnan a dolgot, gondolom mindenki hallott a dogonokról:
Hagyományaik szerint valamikor az idők homályában a Szíriusz csillagrendszerből érkezett lények segítették őket kultúrájuk fejlődésében.
A fennsík sziklái között rejtőzködik egy barlang, melynek bejáratát a dogonok egy kiválasztottja őrzi, akit élelemmel a törzs tagjai látnak el. E barlang sokezer sziklarajza közt bújik meg a dogonok homályos múltba vesző mitológiája. Ami a legérdekesebb hogy pontosan tudták/tudják a Szíriusz elhelyezkedését és a társcsillagáról is tudnak amit csak 1862-ben tudtak igazolni. A végére még a görög mitológiában van Héliosz a napisten akinek tüzes szekerét szárnyas paripák röpítik az égbolton.
Ha még valami eszedbe jut szólj és én megpróbálhatom valamihez kapcsolni :D.
Küldök egy linket:
Ebben az internetes magazinban megtalálod az elmúlt 1000 év MAJDNEM ÖSSZES UFO-esetét.
Én végigolvastam, nagyon érdekes.
Van benne szó a csuklyás idegenekről is, valahol a magazin második felében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!