Titok-használóknak! Hogy tegyem most túl magam ezen a nehéz időszakon?
konkrét személyt nem vonzhatunk be mivel ő is saját tudattal rendelkezik
azt megpróbálhatod hogy elképzel egy embert milyen legyen a belsője milyen a külsője szem szín haj alkata milyen legyen de konkrét személyt nem vonzhatsz be
aki pedig nem ismeri a Titkot az az a Vonzás Törvényét az nagyon le van maradva :-)
az a szar nem ér semmit! Csak mindenki, aki olvassa, mániákisan a megszállottja lesz, mert mindenki elhiszi, hogy igaz. Egyik osztálytársam is, de semmi észrevehető nem változott az életén..
az az Ábrahám pedig egy démon. volt bennem már démon, és ugyanazt az érzést éreztem, amit az a könyv leír.. vezette a gondolataimat.. de ezek nem barátságos lények, és nem szabad beengedni őket, mert utána a hatásuk alá kerül az ember és nem lehet tőlük szabadulni. néha azt éreztem, hogy le kell kössem magam valahova, mert gonosz volt és kezdte irányítani a testem(pl. ha valamire rá akart venni)
Konkrét személyt nem tudsz bevonzani.
Mert ez ellentétes lehet az ő szabad akaratával.
De, azt elképzelheted, hogy jóban vagytok, harmonikus a viszonyotok.
Képzeld el, mondjuk, hogy nyugodtan, boldogan sétáltok, beszélgettek, kávéztok, vagy ilyesmi.
Ezt az érzést érezd át, hogy jó a viszonyotok, és nyugodtak vagytok egymás mellett.
Ennyit tehetsz, de a szerelmét nem vonzhatod magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!