Titok-használóknak! Hogy tegyem most túl magam ezen a nehéz időszakon?
Figyelt kérdés
Egy konkrét személyt vonzok. Nem visszavonzás, hanem vele szeretnék lenni. Teljes szívből szeretem őt. Nyár elején ismertem meg a Titkot, és akkor még a kapcsolatunk katasztrófa volt (félt tőlem én meg ki voltam készülve), sokat veszekedtünk a közös munkahelyünkön. Elkezdtem a titkot használni és ijesztően sok pozitív dolog ért vele kapcsolatban, a kapcsolatunk sokat javult, közös kép, kocsmázások, megkínál az italával... most meg visszacsöppentünk újra a munkába, és most stagnál az egész. Első nap már veszekedett velem egy apróságon. Én nem óhajtom az újdonsült barátságunkat mások elé tárni, mert sok rossz volt ebből, és az ő presztízse nekem fontosabb. Gondoljátok, hogy a nyár nem történt volna meg, ha most az lenne az Univerzum akarata, hogy hagyjuk békén egymást, nem? Egyébként most sem vagyunk összeveszve, csak a munkahelyen kívül most bezzeg nem találkozunk és ez zavar...2011. szept. 18. 15:10
11/16 anonim válasza:
Lehet embereket is "vonzzani" olvassátok el a Titkot, vagy legalább nézzétek meg a filmet!
12/16 anonim válasza:
"vonzani" inkább! És személyt lehet, csak nem konkrét személyt, mert az még közel sem biztos, hogy a te elvárásaidnak meg felelne...max külsőleg!
13/16 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy lehet konkrét személyt... szerencsére már ismerem... de szeretném ennél jobban.
2011. szept. 22. 07:34
14/16 anonim válasza:
Persze hogy lehet konkrét személyt! Én is egyre jobban haladok vele.
15/16 anonim válasza:
Persze, csak aztán tart a viszony majd 3 hétig, mert kiderül, hogy rohadtul nem vagytok egymáshoz valók! Viszont ha az igényeidet vonzod egy pasiban akkor lehet tartós a kapcsolat!
16/16 A kérdező kommentje:
*nevet* Az van mindig, amit mi hiszünk. Lehet ebből is egy komoly kapcsolat:) Najólvan kérdést lezárom
2011. szept. 23. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!