Most megőrültem? Már magam se tudom.
A múlt év októberétől idegen lények látogattak meg.
Áldozata ezeknek a találkozásoknak én voltam.Mindegyik találkozás óriási megrázkódtatás volt a számomra.A lények kikkel találkoztam egyáltalán nem voltak olyan bölcs jóakaratú teremtmények mint a Harmadik típusú találkozások és hasonló filmek alapján várná az ember.Kétségbeejtőek voltak, pusztítóak és újra meg újra visszajöttek.
Egyik este arra ébredtem mintha valaki erősen a vállamra csapott volna.Felébredtem. Arra a következtetésre jutottam, hogy valami idegfeszültség válthatta ki belőlem ezt az érzést.Visszafeküdtem aludni.Nem tarthatott tovább pár percig mikor léptek zaját hallottam a lakásban.Ismét felkeltem füleltem.A léptek egyre közelibbnek tűntek. Nagyon megrémültem. Felakartam kapcsolni a villanyt de az nem működött. Hirtelen a szobaajtóm lassan nyílni kezdett.Első látásra azt hittem valami majom jött be de ez lehetetlen hiszen Budapesten nincsenek majmok. Csak az állatkertben mi 15 kilométerre van.Fel akartam kelni de nem tudtam. Egy hang szólalt meg a bal fülemben mi azt mondta aludj. amint akit kővel fejbe vertek úgy dőltem párnámra. Erős fényre ébredtem fel. Egy asztalon feküdtem és ezek a "majmok" vettek körül. Nem emlékszem adtam e ki bármilyen hangot de biztos üvöltöttem félelmemben mert az egyik azt kérdezte hogy mit csináljanak hogy ne sikoltozzak.
A válaszom nagyon megdöbbentett. Azt válaszoltam had szagoljalak meg. Az a lény odajött hozzám és orrom alá dugta kezét. Édeskés illatot éreztem. Ezt az édeskés illatot még most is érzem orromban. Karon fogtak és egy nagy szobába vittek hol rengetegen voltak. Furcsa volt egyedüli embernek ott lenni. Az egyik odajött hozzám. Akkora volt mint én. A többi kisebb volt jóval nálam.
Gondoltam biztos a vezetőjük. Nagyon meglepődtem mikor a nevemen szólított. De még jobban meglepődtem mikor számon kért magyarázzam el miért bomlott fel az Osztrák-Magyar Monarchia. Elmondtam mit tudtam. Mikor befejeztem elvesztettem eszméletem. Az ágyamban tértem magamhoz.
Most mi történt? Elraboltak az idegenek vagy mi? Tudom azt fogjátok gondolni hülyítelek titeket pedig nem áll szándékomban. Tudatmódosító szereket sem használok.
Én vagyok egyedül ezzel vagy történt másokkal is hasonló?
Köszönöm kérdező a válaszod de nem ijedtél meg azért mert ugyan azt a jelet meg találtuk amit az a ufó viselt??
Én nagyon meg ijednék azért mert tényleg igazi volt ami történt, egyébként nem vettél észre valamit a testeden , mert lehet hogy valamit beléd ültettek , kérlek téged hogy minden egyes porcikádat nézd végig, a szemedtől kezdve az órüregeden át a nemiszerveden keresztül a lábujaidig.Ezt komolyan mondom mivel szerintem 70 % hogy raktak beléd valamit egy kis részletből kiderülhet , az idegennek nagyon okosak és szinte semmi nyomot nem hagytak ez után de még is egy kis karcolás már jelenthet valamit.
Más részről remélem hogy nem hazudtál nekem , nekünk mivel egy két válaszodban ellent mondást találtam.
szerintem van annyi eszük ,ha vannak hogy valami testnyíláson keresztül helyeznek fel szondát,vagy akár a köldöködön keresztül.
Ha én idegen lennék az orrba helyeznék szondát,vagy a köldökön keresztül helyeznék egyet a szervezetbe.
Szerintem a riasztópisztollyal nem mész sokra ha olyanok mint amilyennek elmondtad akkor nincs időd használni.
Miért nem próbálod meg hogy kisebb csapdákat helyezel az ajtód elé,egérfogó pár szög csak aztán el ne felejtsed reggelre mert az fájdalmas ébredés lenne xD.
A köynvben még az van hogy:
1. a földönkívüliek adtak valamilyen kis fémhez hasonló tárgyat az embernek
2.semmti nem adtak,de furcsa jeleket,automatikus írással keztek el írni lapokra az emberek.
Automatikus írás az az h egyszer cska rádtör az érzés h írnod kell valamit,és elkezdesz olyat írni,írásjeleket és szöveget amit nem is ismersz.
Hát megdöbbentő a történeted, az biztos.
Sokan adnak jó hozzászólást is, de sok éretlenkedő idétlenkedő ember is van.
Nekem az a legfurább, hogy a kérdező azonosított néhány belinkelt ábrát! Azért ez már valami.
Én nem hiszem, hogy fake kérdés. Lehet álom, lehet hallucináció vagy akár valóság is, egy biztos: emberünk a beírt élményeket átélte!!!
Hadd kérdezzem meg, hogy mennyire sűrűn lakott helyen laksz? Nem tudod megoldani, hogy vagy ne légy egyedül egy darabig? Vagy legalább egy bekapcsolt kamerával vedd fel az éjszakát halvány fényben?
Mikre gondolsz diator? Milyen ellentmondásokra?
Egyébként csak a fejem szokott fájni. Meg a fülem mögött valami sebet is éreztem de biztos nem olyan fontos .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!