Most megőrültem? Már magam se tudom.
A múlt év októberétől idegen lények látogattak meg.
Áldozata ezeknek a találkozásoknak én voltam.Mindegyik találkozás óriási megrázkódtatás volt a számomra.A lények kikkel találkoztam egyáltalán nem voltak olyan bölcs jóakaratú teremtmények mint a Harmadik típusú találkozások és hasonló filmek alapján várná az ember.Kétségbeejtőek voltak, pusztítóak és újra meg újra visszajöttek.
Egyik este arra ébredtem mintha valaki erősen a vállamra csapott volna.Felébredtem. Arra a következtetésre jutottam, hogy valami idegfeszültség válthatta ki belőlem ezt az érzést.Visszafeküdtem aludni.Nem tarthatott tovább pár percig mikor léptek zaját hallottam a lakásban.Ismét felkeltem füleltem.A léptek egyre közelibbnek tűntek. Nagyon megrémültem. Felakartam kapcsolni a villanyt de az nem működött. Hirtelen a szobaajtóm lassan nyílni kezdett.Első látásra azt hittem valami majom jött be de ez lehetetlen hiszen Budapesten nincsenek majmok. Csak az állatkertben mi 15 kilométerre van.Fel akartam kelni de nem tudtam. Egy hang szólalt meg a bal fülemben mi azt mondta aludj. amint akit kővel fejbe vertek úgy dőltem párnámra. Erős fényre ébredtem fel. Egy asztalon feküdtem és ezek a "majmok" vettek körül. Nem emlékszem adtam e ki bármilyen hangot de biztos üvöltöttem félelmemben mert az egyik azt kérdezte hogy mit csináljanak hogy ne sikoltozzak.
A válaszom nagyon megdöbbentett. Azt válaszoltam had szagoljalak meg. Az a lény odajött hozzám és orrom alá dugta kezét. Édeskés illatot éreztem. Ezt az édeskés illatot még most is érzem orromban. Karon fogtak és egy nagy szobába vittek hol rengetegen voltak. Furcsa volt egyedüli embernek ott lenni. Az egyik odajött hozzám. Akkora volt mint én. A többi kisebb volt jóval nálam.
Gondoltam biztos a vezetőjük. Nagyon meglepődtem mikor a nevemen szólított. De még jobban meglepődtem mikor számon kért magyarázzam el miért bomlott fel az Osztrák-Magyar Monarchia. Elmondtam mit tudtam. Mikor befejeztem elvesztettem eszméletem. Az ágyamban tértem magamhoz.
Most mi történt? Elraboltak az idegenek vagy mi? Tudom azt fogjátok gondolni hülyítelek titeket pedig nem áll szándékomban. Tudatmódosító szereket sem használok.
Én vagyok egyedül ezzel vagy történt másokkal is hasonló?
Kár, hogy nem veszik komolyan az oldalt olvasók, és írogatók azt a "szabályt", hogy "A gyűlöletkeltésért, mások sértegetésért, provokálásért...kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"
Nem lehet tudni, hogy mi történt a kérdezővel, és lehet, hogy nem hazudik. Én nem tudom, és nem is hozhatok a dologról ítéletet. Én csak azt látom, hogy valaki segítséget kért, mert megijedt, és tanácstalan, és rengetegen kiröhögték, és elmondták minden hülyének, és nem is csodálkozok, hogy már nem ír. Aki úgy érzi, hogy a kérdező hazudik, és kitalálta csak a dolgokat, az inkább ne is írjon semmit sem. Ha csak álmodta, akkor is ki tudja milyen érzése van most, mert 17 oldalból kb 10 oldalnyi írás van amin rajta nevetnek.
Szerintem kicsit lelkiismeretesebben kéne hozzáállni ehhez az oldalhoz...lehet amit egyesek viccelődve és nevetve írnak, az iszonyatosan rosszul esik egy segítségre szoruló embernek.
Az előzőnek:
Én nem röhögtem ki, csak nevetségesnek tartom amit leírt, az nem azt jelenti hogy vicces. Ha valaki nem tudja mi a nevetséges, és a vicces között a különbség, azzal komoly gondok vannak. (szellemileg)
Amit a kérdező leírt, nem azért írta, mert az történt vele, és azért sem mert azt álmodta, hanem csak fogta magát, és írt egy kamu regényt.
Ha végigolvasnád az összes oldalt figyelmesen, akkor rájöttél volna, hogy ez kizárt hogy megtörtént volna vele, és kizárt hogy ezt álmodta.
Csak egyszerűen leírta, amit éppen kigondolt.
Szerintem nem segítségre szorul, nincs a kérdezővel semmi gond, csak egyszerűen jó a fantáziája, és ezt rossz helyen kihasználja.
Ennyi!
Kedves kérdező, direkt miattad regisztráltam itt, úgyhogy remélem még olvasod a válaszokat:-)
Nem tudom mennyire vagy jártas "Ufó-irodalomban", de létezik egy Whitley Strieber nevű úriember, aki mellesleg író. Ő vállalata fel nyílan a néha víziós történéseit, számomra nagyon hiteles módon, mivel derekasan bevallja, hogy valami elemi félelem lett úrrá a földönkívüleiekkel történt kapcsolatgai után/miatt.
Az érdekes rész most jön. Strieber egyik könyvében, sajnos nem tudom melyik volt az, és most nem tudok utána nézni, mivel mindkettőt kölcsön adtam, épp olyan élményekről ír, mint te. Szinte ugyanazokkal a szavakkal. Ő hisztériás félelembe tört ki az asztalon, tőle is megkérdezték, mit tegyenek, hogy abbahagyja. És ő is azt mondta, hogy engedjék, hogy megszagolja őket. Az ő orra alá is egy kart dugtak, ő pedig fahéjas illatként jellemezte. Később, valahol arról is ír, hogy egy terembe, ahol sokan voltak, bevitték őt és történelmi - ott is valamilyen háborús eseményről kellett mesélnie.
Amikor először olvastam amit írtál, hirtelen úgy éreztem, hogy lekoppintottad a könyvéből ezeket, de aztán meggyőztem magam, hogy ennyi erővel más történetet is kitalálhattál volna.
A Whitley Strieber könyvek cíe magyarul: az átalakulás és Az eggyéválás.
Remélem, tudtam segíeni. Mindenképp ajánlom a könyvek elolvasását:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!