Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Most megőrültem? Már magam se...

Most megőrültem? Már magam se tudom.

Figyelt kérdés

A múlt év októberétől idegen lények látogattak meg.

Áldozata ezeknek a találkozásoknak én voltam.Mindegyik találkozás óriási megrázkódtatás volt a számomra.A lények kikkel találkoztam egyáltalán nem voltak olyan bölcs jóakaratú teremtmények mint a Harmadik típusú találkozások és hasonló filmek alapján várná az ember.Kétségbeejtőek voltak, pusztítóak és újra meg újra visszajöttek.

Egyik este arra ébredtem mintha valaki erősen a vállamra csapott volna.Felébredtem. Arra a következtetésre jutottam, hogy valami idegfeszültség válthatta ki belőlem ezt az érzést.Visszafeküdtem aludni.Nem tarthatott tovább pár percig mikor léptek zaját hallottam a lakásban.Ismét felkeltem füleltem.A léptek egyre közelibbnek tűntek. Nagyon megrémültem. Felakartam kapcsolni a villanyt de az nem működött. Hirtelen a szobaajtóm lassan nyílni kezdett.Első látásra azt hittem valami majom jött be de ez lehetetlen hiszen Budapesten nincsenek majmok. Csak az állatkertben mi 15 kilométerre van.Fel akartam kelni de nem tudtam. Egy hang szólalt meg a bal fülemben mi azt mondta aludj. amint akit kővel fejbe vertek úgy dőltem párnámra. Erős fényre ébredtem fel. Egy asztalon feküdtem és ezek a "majmok" vettek körül. Nem emlékszem adtam e ki bármilyen hangot de biztos üvöltöttem félelmemben mert az egyik azt kérdezte hogy mit csináljanak hogy ne sikoltozzak.

A válaszom nagyon megdöbbentett. Azt válaszoltam had szagoljalak meg. Az a lény odajött hozzám és orrom alá dugta kezét. Édeskés illatot éreztem. Ezt az édeskés illatot még most is érzem orromban. Karon fogtak és egy nagy szobába vittek hol rengetegen voltak. Furcsa volt egyedüli embernek ott lenni. Az egyik odajött hozzám. Akkora volt mint én. A többi kisebb volt jóval nálam.

Gondoltam biztos a vezetőjük. Nagyon meglepődtem mikor a nevemen szólított. De még jobban meglepődtem mikor számon kért magyarázzam el miért bomlott fel az Osztrák-Magyar Monarchia. Elmondtam mit tudtam. Mikor befejeztem elvesztettem eszméletem. Az ágyamban tértem magamhoz.

Most mi történt? Elraboltak az idegenek vagy mi? Tudom azt fogjátok gondolni hülyítelek titeket pedig nem áll szándékomban. Tudatmódosító szereket sem használok.

Én vagyok egyedül ezzel vagy történt másokkal is hasonló?

2010. júl. 30. 11:17
 141/167 anonim ***** válasza:
Alvásparalízishez nem kell, hogy valami bajod legyen. Nekem is volt pár hete, de nincs semmi bajom.
2010. aug. 30. 13:33
 142/167 anonim ***** válasza:

Végigolvastam az összes kommentet.

Jó nyári olvasmány xD!

Amúgy én hiszek neked.NE parázz megölnek megölnek ez van.

2010. szept. 26. 16:34
 143/167 anonim ***** válasza:
54%

Arcukat nem láttam mert csukjában voltak. Csak a ruhájukon volt egy embléma vagy nem is tudom mi. Ahogy ki tudtam venni egy szárnyas kígyó mely alatt gyémánt volt.

pf.Nemlehet hogy a tescóból jöttek mert elfelejtettél fizetni a csukja meg az eső miatt volt a fejükön!Kapjál már észhez bazze.És hogy jöttek ide?Kukutyinba lax h. nem látták a csészealjt????:DXD

2010. okt. 6. 02:05
 144/167 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva volt, a 7. oldalnál abbahagytam, mert már én is kezdek hallucinálni. Nem tudom miért szemeltek ki téged, de ha mindez igaz, akkor lécci kérdezd meg tőlük, ha esetleg megint találkozol velük, hogy ezt amúgy miért csinálják, szal ezeket az elrablásokat stb, ha lesz időd. Ja, és azt is mond meg nekik, hogy hagyjanak békén inkább minket, m ez azért eléggé félelmetes, amit csinálnak. Ha már itt vannak köztünk és figyelnek, akkor már normális módon vegyék fel velünk a kapcs-ot, hogy mki ott legyen, vagy a többsége az emberiségnek. Csak ennyit akartam írni, és komolyan írtam a véleményem.
2010. okt. 8. 20:22
 145/167 anonim válasza:

Drunvalo Melchizedek - Az élet virágának ősi titkai c. könyv első kötetésben tesz említést a magasságról. A könyv szerint minél magasabb szinten áll egy faj, vagy ember, annál magasabb fizikai értelemben, ez alapján érthető lennem, hogy miért magasabb a vezetőjük, akivel te beszéltél.

A hét domb városa egyébként lehet Veszprém is, nem csak Róma.

Az viszont érdekes, hogy mióta kikerült ez a kérdés, semmi nem történt meg, amit ők mondtak. Talán kérhettél volna bizonyítékot tőlük, mert ha mégis álom, akkor nem következik be és talán nem is álmodtál volna több ilyet, mivel paradoxon alakult volna ki, amit az agyad _talán_ azzal kezelt volna, hogy elfolytja ezeket az álmokat. Ha nem álom, akkor bekövetkezik, s bizonyosságot nyer a találkozásotok.

2010. dec. 31. 01:03
 146/167 anonim ***** válasza:
Azóta is meglátogattak? Bocsi, de nem bírtam végigolvasni a válaszokat...
2011. jan. 2. 17:50
 147/167 anonim ***** válasza:
:DDD
2011. jan. 8. 15:33
 148/167 anonim ***** válasza:

Sok város 7 dombra épült...Róma, Veszprém, Kaposvár, Lisszabon, Komló..stb

Azóta mi újság veled? Hogy vagy? Volt még fura eseted?

Minden jót!

2011. jan. 8. 16:02
 149/167 anonim ***** válasza:

elnézést az offért, de mi a jó abban, hogy fake kamu kamugép hazudsz nem igaz blabla. ne legyetek már ennyire abberáltak, hogy állandóan ilyeneket irkáltok. a legnagyobb kamu a világon hogy ti léteztek és magayarázzátok boldog boldogtalannak a papa igéjét, hogy hazudik az összes kérdező...ennyit róluk...

.

mostanában egyre inkább ugy érzem hogy meg fognak látogatni valamelyik fejlett civilizációból. de nagyon rohadtul igy érzem, és nem tudom miért de állandóan kémlelem az eget, hátha látok valamit,és az ezotéria rovatban vagyok, és olvasgatom a reptoid, plejádi,meg az ufo oldalakat tanulás helyett..és jókat röhögök hogy mennyi marhaság van, aminek a nagyrésze kamu, csak kis %ban van valami hiteles információ...meg hallottam már ezekről a a fehérbőrű , feketeszemű emberekről is, akik félelmet keltenek.

..7 domb városa itt nem kis városkákra gondol , hanem nagy metropoliszokra .. USAban vagy más nagy, erős gazdaságú, fejlett országbeli város lehet.. szerintem. veszprém,kaposvár??hááát nem tudomm---

2011. jan. 8. 17:08
 150/167 anonim ***** válasza:
Ez furcsa... Egyszer azt álmodtam, hogy ilyen majomszerű lényekkel találkoztam egy másik bolygón... Ha kiderülne, hogy nem álom volt, én szívrohamot kapnék...
2011. jan. 8. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!