Most megőrültem? Már magam se tudom.
A múlt év októberétől idegen lények látogattak meg.
Áldozata ezeknek a találkozásoknak én voltam.Mindegyik találkozás óriási megrázkódtatás volt a számomra.A lények kikkel találkoztam egyáltalán nem voltak olyan bölcs jóakaratú teremtmények mint a Harmadik típusú találkozások és hasonló filmek alapján várná az ember.Kétségbeejtőek voltak, pusztítóak és újra meg újra visszajöttek.
Egyik este arra ébredtem mintha valaki erősen a vállamra csapott volna.Felébredtem. Arra a következtetésre jutottam, hogy valami idegfeszültség válthatta ki belőlem ezt az érzést.Visszafeküdtem aludni.Nem tarthatott tovább pár percig mikor léptek zaját hallottam a lakásban.Ismét felkeltem füleltem.A léptek egyre közelibbnek tűntek. Nagyon megrémültem. Felakartam kapcsolni a villanyt de az nem működött. Hirtelen a szobaajtóm lassan nyílni kezdett.Első látásra azt hittem valami majom jött be de ez lehetetlen hiszen Budapesten nincsenek majmok. Csak az állatkertben mi 15 kilométerre van.Fel akartam kelni de nem tudtam. Egy hang szólalt meg a bal fülemben mi azt mondta aludj. amint akit kővel fejbe vertek úgy dőltem párnámra. Erős fényre ébredtem fel. Egy asztalon feküdtem és ezek a "majmok" vettek körül. Nem emlékszem adtam e ki bármilyen hangot de biztos üvöltöttem félelmemben mert az egyik azt kérdezte hogy mit csináljanak hogy ne sikoltozzak.
A válaszom nagyon megdöbbentett. Azt válaszoltam had szagoljalak meg. Az a lény odajött hozzám és orrom alá dugta kezét. Édeskés illatot éreztem. Ezt az édeskés illatot még most is érzem orromban. Karon fogtak és egy nagy szobába vittek hol rengetegen voltak. Furcsa volt egyedüli embernek ott lenni. Az egyik odajött hozzám. Akkora volt mint én. A többi kisebb volt jóval nálam.
Gondoltam biztos a vezetőjük. Nagyon meglepődtem mikor a nevemen szólított. De még jobban meglepődtem mikor számon kért magyarázzam el miért bomlott fel az Osztrák-Magyar Monarchia. Elmondtam mit tudtam. Mikor befejeztem elvesztettem eszméletem. Az ágyamban tértem magamhoz.
Most mi történt? Elraboltak az idegenek vagy mi? Tudom azt fogjátok gondolni hülyítelek titeket pedig nem áll szándékomban. Tudatmódosító szereket sem használok.
Én vagyok egyedül ezzel vagy történt másokkal is hasonló?
Szerintem diák vagy és történelem dolgozat/vizsga miatt paráztál be ;) És a nagy "majom" a történelem tanárod.
Idegen lényeg meg nem fognak embereket csak úgy elvinni, ez baromság. Ha jönnek akkor mindenki tudni fogja. Az ilyen sablon baromságok meg unalmasak. boncasztalon feküdtem, zöld lények, majom lények (majmok bolygólyát gondolom láttad, valószínüleg onnan fakadhat ez a majomszerűség.)
Miért mondod, hogy nem voltak jóakaratúak?
Miért mondod, hogy pusztítóak?
Bántottak, vagy mi?
Eyébként velem is volt már ilyen, hogy arra keltem fel, hogy valaki erősen megragad és elkezd rángatni egyből felriasztottam mindenkit és nem lett komolyabb "bajom".egyébként amit mondanak nem magyarul mondják csak hirtelen megérted, és inkább olyan mintha a fejedbe súgnának.
Nem vagy őrült, énis hiszek az ilyenekben, mert elég nyilvánvaló észrevételek vannak róluk.
Velem is történtek hasonló dolgok...
Többször láttam már a szobámban idegen lényt. Az egyiket a testvérem is látta. (2003 júliusában)
Pontosan hogy néztek ki azok a lények? Kb. 120 cm magasak, nagy fejűek, nagy szeműek és szürkék voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!