Még egy UFÓ videó, vélemény? Többi lent.
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=ScWRa9-9UDk&feature=player_em..
Töménytelen mennyiségű felvétel került elő a másfél hónapja Kína felett napközben suhanó ufóról. A nem mindennapi eseményt több diák is megörökítette kamerájával, illetve fényképezőgépével.
2010. júl. 29. 22:21
11/31 anonim válasza:
nemtudnak már mit kitalálni a kínaiak...XD
13/31 anonim válasza:
ebben a videóban hol van ufó? :D bocsi, nem látom.
15/31 A kérdező kommentje:
Igen én is látom de hogy hogy olyan vékony fa mögé eltudott bújni?
2010. júl. 29. 23:13
16/31 anonim válasza:
lehet egy papír van ott, nem kell túl bonyolítani.
és véletlenül azt kamerázták, h hogyan fejelgetnek.
és akk miért nem mentek oda??
17/31 A kérdező kommentje:
szerintem is
2010. júl. 29. 23:25
18/31 anonim válasza:
Uborkaszezon a kínai médiában...
Ha Kinában valóban lett volna, akkor észlelték volna azt máshol is..
Pl Japán.
19/31 A kérdező kommentje:
Kína elég nagy ha jól emlékszek 10 millió négyzet kiló méter
.Szóval nem biztos hogy ezt észlelték japánban.
Meg aztán elhoztam nektek ezt a videót és ide magyarországra is eljutott.
2010. júl. 30. 08:37
20/31 anonim válasza:
Hát ezért állunk Magyarországon ilyen tudatlanul az ufo-jelenséget illetőleg. Ezért van az, hogy amikor pl. egy youtube-os ufo-filmet néz egy magyar, akkor NEM A LÉNYEGET nézi, hanem azon nyavalyog, hogy miért vibrál a kamera, mit sem tudva arról, hogy maga az ufó-vibrál valójában, mert óriási energia kell neki ahhoz, hogy néhány másodpercnél tovább megtartsa a járművet ilyen alacsony rezgésfokon! Mivel az ufó automatikusan magasabb rezgésszintre akar emelkedni! ( Vagyis gyorsan elmosódik és láthatatlanná válik. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!