Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek abban hogy a plejádok...

Hisztek abban hogy a plejádok eljönnek a földre 2012-ben?

Figyelt kérdés

Én hiszek benne ,

kérlek benneteket hogy a trágár vagy esetleg kioktatástól kíméljetek meg.

2010. júl. 27. 22:19
 81/95 anonim ***** válasza:
én olyan vagyok,hogy hiszem ha látom. a saját szememmel,de még taln akkor sem elsőre. én szeretném hinni,hoyg van egy jobb világ. és én várom 2012 tényleg kíváncsi vagyok,hogy lesz-e valami. amúgy enkem az egyik tanárom mesélte,hogy látott egy videót youtubeon ahol egy majával készítetettek videót és megkérdezték, és kérdezték a naptárról is. és kérdezték,hohy mi lesz? ő egm csak annyit mondott, mi lenne? írjuk tovább... de lehet,hogy a kettő már nem is függ össze...
2010. aug. 6. 21:45
 82/95 anonim ***** válasza:
nem. gondolom hogy másik bolygón is létezik élet mert több billiárd bolygó van a világegyetemben de nem hiszem hogy ők észlelnék hogy mi létezünk ugyanis a rádiójelek amiket az űrbe a legrégebben sugároztunk, azok sem mentek még túl a a csillagrendszerünk határain túl, és nagyon kicsi az esélye hogy ezeket a viszonylag gyenge rádióhullámokat fogni tudják bárhol is a földön kívül. továbbá 2012 csak egy ugyanolyan évszám mint az összes többi. 2000-re is mindenki ilyen-olyan dolgokat jósolt, mégsem történt semmi. a maja naptár meg már megint egy másik dolog. ja és ha értelmes lények a bolygónk felé közelednének, és már a csillagrendszer határain belül járnának azt már rég észleltük volna.
2010. aug. 6. 22:19
 83/95 anonim válasza:
hát azok meg kik?
2010. aug. 8. 15:42
 84/95 anonim ***** válasza:
Isten és az angyalai
2010. aug. 8. 16:54
 85/95 anonim ***** válasza:
hát mindeféleképpen jólenne,ha jönnének,ebbe szerintem sokan egyetértenek velem:D amúgy 2012be szerintem max napkitörés lesz,meg megbolondulnak az emberek...félnek a világvégtől,így utolsó napokba elindul a fosztogatás,és a bűnözés,de ha nemlesz semmi,akkor jól rácsesznek utána napokban:D
2010. aug. 14. 23:13
 86/95 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 15. 08:16
 87/95 anonim válasza:
nem
2010. aug. 18. 23:22
 88/95 anonim ***** válasza:
2012? Na, ne már hogy mindenki elhiggye, hogy pont akkor jön el a világvége! Éppen úgy lesz, mint ami volt '99-ben. A nép fele ünnepli a karácsonyt, a többi agyszökevény meg fóliával a fején várja a plejádokat, vagy miket. Amúgy a Tata is megmondta (a maják nagy bölcse), hogy itt semmi nem lesz, legalábbis olyan említésre méltó természeti esemény, az átlagosnál hevesebb napkitörésen kívül. Max. újabb gazdasági csőd, vagy fellendülés. Ja, és az ő állítása szerint úgy 80 év múlva fog bekövetkezni, ha jól emlékszem a 6. korszakváltás. Na, akkor talán lesz valami nagy érdemleges dolog a Földön. Egyébként, ha páran nem vennék észre most is eléggé cumi helyzet van a világban :/ áradások, földrengések, földcsuszamlások, vulkánkitörések, jégsapkák leszakadnak elég tisztességes méretekben stb. Ez csak természetügyileg kemény helyzet, ami már felér egy világvége jóslattal. Inkább Koreától kéne félni, az atombombájától, amivel mostanában fenyeget. Ha mégiscsak kilövik, akkor lesz igazán shit a helyzet. Aztán lehet akkor tudjuk meg, hogy idegenek léteznek és a G8-ak, meg a szabadkőművesek fel is vették velük a kapcsot már rég, aztán a nagyok szépen elrepülnek szép új világot keresni. Ha meg azt feltételezzük, hogy gyorsan és egyszerre jönne mindez (idegenek nélkül) észre sem vennénk, mert a kicsi Földünk hirtelen összeroppanna és egy nagy füstcsík maradna utánunk.
2010. szept. 1. 19:27
 89/95 A kérdező kommentje:
:D kösz a utolsó a választ, van benne relativitás.
2010. nov. 3. 08:10
 90/95 anonim ***** válasza:
igen.
2010. nov. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!