Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek abban hogy a plejádok...

Hisztek abban hogy a plejádok eljönnek a földre 2012-ben?

Figyelt kérdés

Én hiszek benne ,

kérlek benneteket hogy a trágár vagy esetleg kioktatástól kíméljetek meg.

2010. júl. 27. 22:19
 71/95 kayl18 ***** válasza:
igen, ez is 1 komoly bizonyíték, sőt 20 év alatt többet fejlődtünk technikailag mint előtte több ezer év leforgása alatt, meg ott van az érintőképernyő, hát szerintem einstein nem jött volna rá hogy kell azt megcsinálni, meg van még régebbről is bizonyíték, például a gízai piramisokat több mint 20 év alatt építhették volna meg az akkori technikával, erre kész lett 1 év alatt, meg tegnap olyat olvastam hogy valamelyik ókori birodalomban, tudtak elektromosságot előállítani agyagból meg rézből, akkori fejjel hogy a manóba jöttek volna rá erre
2010. aug. 2. 07:43
 72/95 A kérdező kommentje:
Ja ja
2010. aug. 2. 10:35
 73/95 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ez még mindig a "nagyon érdekes felvetés" kategória (a technikai fejlődésünkkel kapcsolatban). Érdemes azért a [link] és összességében a technikai haladásunk gyorsasága témakörben nézelődni, mert ami tegnap hihetetlen volt, az ma már lehet, hogy csak egy mértani sor és mögötte egy jól beláttatott törvényszerűség. Csak megjegyzésképp :)

Természetesen a fene se tudja! A gyakorlatban sosem szabadna rámondani valamire se azt, hogy igaz, se azt, hogy hamis. Egy igaz-hamis skálán elhelyezve az ismereteket (részben saját szájíz szerint, de lehetőleg minél kisebb részben és mértékben) már megtehető az első lépés a holisztikus szemlélet felé. Eleinte megőrülés, később kreatív lustaság, akár mondjuk Albert vagy Thomas papáknál :)

2010. aug. 3. 10:34
 74/95 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó a linket amit küldtél bele olsvasgatam de nem találtam benne olyan lényegre törő dolgot ami fel keltené a figyelmem. Még is arra jutottam hogy az a link egy bemutatott tartott arra hogy a gondolatainkkal a számítógépet tudnák irányítani ami szerintem elég érdekes.De kifejtenéd hogy mit is foglal magában ez az egész.
2010. aug. 3. 10:39
 75/95 anonim ***** válasza:
Plejádok?? Legyen màr eszed :)
2010. aug. 4. 04:41
 76/95 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó , van eszem , ettől még hogy hiszek a plejádok létezésében. Egy olyan lények létezésében akik a földre látogatnak évezredek óta.
2010. aug. 4. 06:42
 77/95 anonim ***** válasza:

A technikai fejlődés számszerűsíthető állapotának mértani haladvány szerinti növekedése a lényeg. Na meg az, hogy ez mennyire jól illeszkedik a koronként tapasztalható fejlettség mértékére. Szerintem majdnem megnyugtató, és a majdnem is talán eltűnne, ha szerencsétlen történelemtudomány nem szenvedne a mindenkor jelenkor mindig kissé fellengzős szemléletmódjától. Igen, nyilvánvalóan a legesélyesebb tévedési lehetőség a múlt kutatásában maga a jelenkori ember, zsebében mobiltelefonnal, rém biztonságos, erős és takarékos autójában méter pontos navigációval, meg ilyenek. Aztán vannak azok, akik úgy gondolják (jól is teszik szerintem), hogy a kommunikáció belendülése segített konzerválni nézeteket, felfedezéseket, találmányokat, hogy ne kelljen újra feltalálni a kereket ezentúl. Érezzük is: amiben laikusként kezdesz keresgélni, abban alig feldolgozható adatmennyiséget találsz nagy valószínűséggel a ma még nagyon is hiányos neten... Ja, és minél inkább az információ körül forog a tud.fejl., annál több köze lesz a Moore-törvényhez, ha addig nem lett volna elég köze.

Hm, asszem erre szerettem volna felhívni a figyelmet. :)

2010. aug. 4. 08:12
 78/95 A kérdező kommentje:
Most nincs időm elolvasni de elolvasom meg igérem majd szorítok rá időt szia
2010. aug. 4. 23:04
 79/95 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó
2010. aug. 5. 08:26
 80/95 A kérdező kommentje:
elég érdekes , hát még mindig nem nagyon értem de már valami dereng :)
2010. aug. 5. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!