Hisztek abban hogy a plejádok eljönnek a földre 2012-ben?
Én hiszek benne ,
kérlek benneteket hogy a trágár vagy esetleg kioktatástól kíméljetek meg.
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ez még mindig a "nagyon érdekes felvetés" kategória (a technikai fejlődésünkkel kapcsolatban). Érdemes azért a [link] és összességében a technikai haladásunk gyorsasága témakörben nézelődni, mert ami tegnap hihetetlen volt, az ma már lehet, hogy csak egy mértani sor és mögötte egy jól beláttatott törvényszerűség. Csak megjegyzésképp :)
Természetesen a fene se tudja! A gyakorlatban sosem szabadna rámondani valamire se azt, hogy igaz, se azt, hogy hamis. Egy igaz-hamis skálán elhelyezve az ismereteket (részben saját szájíz szerint, de lehetőleg minél kisebb részben és mértékben) már megtehető az első lépés a holisztikus szemlélet felé. Eleinte megőrülés, később kreatív lustaság, akár mondjuk Albert vagy Thomas papáknál :)
A technikai fejlődés számszerűsíthető állapotának mértani haladvány szerinti növekedése a lényeg. Na meg az, hogy ez mennyire jól illeszkedik a koronként tapasztalható fejlettség mértékére. Szerintem majdnem megnyugtató, és a majdnem is talán eltűnne, ha szerencsétlen történelemtudomány nem szenvedne a mindenkor jelenkor mindig kissé fellengzős szemléletmódjától. Igen, nyilvánvalóan a legesélyesebb tévedési lehetőség a múlt kutatásában maga a jelenkori ember, zsebében mobiltelefonnal, rém biztonságos, erős és takarékos autójában méter pontos navigációval, meg ilyenek. Aztán vannak azok, akik úgy gondolják (jól is teszik szerintem), hogy a kommunikáció belendülése segített konzerválni nézeteket, felfedezéseket, találmányokat, hogy ne kelljen újra feltalálni a kereket ezentúl. Érezzük is: amiben laikusként kezdesz keresgélni, abban alig feldolgozható adatmennyiséget találsz nagy valószínűséggel a ma még nagyon is hiányos neten... Ja, és minél inkább az információ körül forog a tud.fejl., annál több köze lesz a Moore-törvényhez, ha addig nem lett volna elég köze.
Hm, asszem erre szerettem volna felhívni a figyelmet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!