Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek abban hogy a plejádok...

Hisztek abban hogy a plejádok eljönnek a földre 2012-ben?

Figyelt kérdés

Én hiszek benne ,

kérlek benneteket hogy a trágár vagy esetleg kioktatástól kíméljetek meg.

2010. júl. 27. 22:19
 21/95 anonim ***** válasza:

"a plejádok a plejád csillagrendszerben élnek"

Ó.

[link]

Ha esetleg nem tiszta: a szokatlan egyesszámú alakra figyeltem fel.

2010. júl. 28. 02:16
 22/95 A kérdező kommentje:

Utolsó ezt most nem értem , mi a gond ezzel?

A plejád lények a plejád csillagrendszerben élnek.

Elvileg ez igaz de nem fog kiderülni csak 2012-ben, majd meglátjuk.

2010. júl. 28. 09:10
 23/95 kayl18 ***** válasza:

na szóval, sokat olvasgattam ezekről a dolgokról mármint, hogy miért vagyunk itt és 2 lehetőség van

1. idejöttek a földönkívüliek mikor mi még a majmokhoz hasonlítottunk és génmódosítást hajtottak végre, hogy miért, azt csak ők tudják

2. 1 kísérlet alanyai vagyunk, amiben a földönkívüli fajok azon része akik jó szándékúak, megnézik, hogy mennyire tudjuk uralni magunkat és a rossz vagy a jó oldalra állunk-e, ők persze segítenek nkünk

2010. júl. 28. 09:21
 24/95 anonim ***** válasza:
100%
A Plejádok a Fiastyúk nemzetközi neve. Minden nyelven többesszámban van. A Fiastyúk nyílt csillaghalmaz, több mint 500 csillag egy nagy ködben. Olyan, hogy "Plejád" nincs az égen, hacsak nem kissé stílusoskodva beszélünk a Fiastyúk hét legfényesebb csillagának valamelyikéről. A görög mitológiában hét nimfa a Plejádok, egyesszámban itt se használatos a szó. A te verziód néhány évvel ezelőtt került elő a számtalan New Age irányzat közé születő egyetlen egyben. Ezzel nem arra célzok, hogy ökörség az egész, de érdemes észrevenni, mennyire nyilvánvaló már az ilyesfajta "hibajelenségek" alapján is: nincs már "tiszta" tanítás. Valahogy minden fellelhető ezo-infóban előkerül a gubanc, amint kicsit jobban belemélyedsz. Különösen igaz ez azokra, amik best sellerek lesznek. Akiknek nem érdeke, hogy te öntudatra ébredj, azok az idők során vígan bevegyítettek hatalmas mennyiségű zagyvaságot és zűrzavart a felébredéshez használható infók közé. Olykor érdemes erősen utánamenni valami titkosnak, főleg ha nem a gonoszságukról híresek azok, akik belátták, egyszerűbb és tisztább, ha önszántukból titkolják. Aki megtalálta a valódi kérdéseit, az úgyis a válaszok nyomába ered.
2010. júl. 28. 09:31
 25/95 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat

Kedves utolsó én meg értem amit mondasz. Végül én meg értem azt amit mondasz de én most nem ezekről beszélek nem a csillagrendszerről hanem a plejád lényekről kérlek van kettő videó , igaz feliratos de nagyon remek videó kérlek nézd meg ezt a két videót, és ha megnézted várom a véleményedet róla ,

Kritikákat is várok vagy akármi mást szívesen meghallgatok mindenkit , csak a trágár dolgokat nem kérek.

2010. júl. 28. 09:52
 27/95 anonim ***** válasza:
Ez aranyos :) Azt próbálják elmondani, hogy nincs olyan, hogy plejád lény. Hanem a plejád mindig többes számban van. Tehát plejádok. A nimfák esetében is plejádok.
2010. júl. 28. 09:57
 28/95 A kérdező kommentje:
Hát fogjuk rá, de kedves utolsó még nem ismerjük teljes mértékben ezt a fogalmat hogy plejád, még azt sem tudjuk hogy többesszámban kell mondani vagy sem , de viszont gondolataim szerint a többesszám jelző illeti meg hiszen nem egy plejádról beszélünk.Azért is plejádok mert abból a csillagrendszerből származnak ezek a lények, most a nimfákat ne említsük meg hiszen fölösleges lehet hogy van köze egymáshoz , mert a plejádok többször is jártak már itt a múltban.Én most nem igazán a Plejád csillagrendszerről kérdeztem , hanem azokról akik a plejád csillagrendszerben élnek.
2010. júl. 28. 10:05
 29/95 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

És szerinted a XXI. században hogyan tudnák eltitkolni a csúnya, gonosz kormányok ezen lények létezését és üzeneteit? Vagy úgy gondolod, hogy a Föld összes országának a vezető politikusai (kormányok, majd az őket váltó ellenzékek)benne vannak? És ha tényleg úgy lenne, hogy ekkora horderejű dolgot is el tudnak titkolni, akkor hogyan lehetséges, hogy könyvek, és videók jelenhetnek meg a témában? :)

2010. júl. 28. 10:18
 30/95 A kérdező kommentje:

Magam sem tudom , hogy hogyan jelentek meg ezek a videók vagy gondolatok, de viszont aki a videón látható ember , ezt a videót már több mint 10 nyelvre lefordította. És gondolataim szerint van benne igazság abba hogy az igazi hatalmat nem azok birtokolják akik a képernyőink előtt vannak , hanem azok akik a háttérben irányítják a dolgokat.

Én azon az elven vagyok , hogy már itt jártak az idegenek de , ahogy mondtam is a sötét kormány ezeket eltitkolja . Pl: a földrajtanárom is felvetett egy hatalmas nagy dolgot amin nagyon meglepődtem, Érdekesség amikor az 51-körzetben lezuhant a csészealj rá 50 évre mekkorát fejlődött a világ?

De vannak még ilyen feltételezések.

Bármi kérdésed van meg próbálok válaszolni .

2010. júl. 28. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!